• Groepsactiviteiten Limburg

  Groepsactiveiten Limburg 2

  Op zoek naar groepsactiviteiten Limburg? Bij FarmFun ben je aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment groepsactiviteiten aan voor teambuilding, vrijgezellen- of andere feesten. Onze Farm Expert Games zijn ontworpen om het beste uit jouw team of groep te halen en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige dag beleeft.

  Plan je groepsactiviteit
  Groepsactiveiten Limburg

  Farm Expert Games

  Onze Farm Expert Games zijn de perfecte keuze voor een onvergetelijke dag met je team of groep en ook geschikt voor een minder actief gezelschap. Tijdens de spellen voer je uitdagende denk- en doe-opdrachten uit waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn. Het doel van de spellen is om als team te winnen en de begeerde trofee mee naar huis of kantoor te nemen. Onze groepsactiviteiten Limburg zullen een superleuke ervaring vol plezier, spanning en competitie worden.

  Vul de games aan met Bumperballen (of boek deze apart) voor een extra sportieve groepsactiviteit.

  Boek Farm Expert Games
  farmfood groepsactiviteiten Limburg

  Leuke extra's

  Om je dag perfect te maken kan je de activiteiten uitbreiden met leuke extra's. De lekkernijen en fruit zijn voor iedereen inbegrepen (enkel voor de Farm Game pakketten). Bubbels bij de prijsuitreiking, luxe pakketten met streekproducten, een heerlijke barbecue of andere FarmFood opties zijn bij te boeken.

  Boek Extra's

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties