• Groepsactiviteiten Oost-Vlaanderen

  groepsactiviteit Oost-Vlaanderen

  Welkom bij FarmFun, dé plek voor groepsactiviteiten in Oost-Vlaanderen! Onze accommodatie is gekoppeld aan verschillende activiteiten op de boerderij, waardoor we de perfecte locatie zijn voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest of andere feesten en activiteiten.

  Plan je activiteit
  Groepsactiviteiten Oost-Vlaanderen

  Farm Expert Games

  Onze Farm Expert Games zijn de perfecte keuze voor een onvergetelijke dag met je team of groep, of je nu op zoek bent naar een actieve of minder actieve groepsactiviteit. Tijdens deze spellen voer je uitdagende denk- en doe-opdrachten uit, waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn. Het doel van de spellen is om als team te winnen en de begeerde trofee mee naar huis of kantoor te nemen. Of je nu een bedrijfsuitstap of vriendenuitje organiseert, onze groepsactiviteiten in Oost-Vlaanderen zullen zorgen voor een superleuke ervaring vol plezier, spanning en competitie.

  Maar dat is nog niet alles! Bij FarmFun bieden we ook andere groepsactiviteiten aan, zoals Farm Games, Bumperball, huifkartochten en belevingstochten. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, van jong tot oud, van sportief tot minder sportief.

  Boek je activiteit
  groepsactiviteiten Oost-Vlaanderen

  Breid je activiteiten uit met leuke extra's

  Je kunt onze activiteiten uitbreiden met leuke extra's, zoals bubbels bij de prijsuitreiking, luxe pakketten met streekproducten of afsluiten met een heerlijke barbecue of andere FarmFood opties. Zo maak je jouw dag helemaal perfect! Geef ons wel even een seintje vooraf, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden.

  Kortom, als je op zoek bent naar groepsactiviteiten in Oost-Vlaanderen, ben je bij FarmFun aan het juiste adres!

  Boek je FarmFood

  Op zoek naar inspiratie? Vraag onze gratis inspiratiegids aan! 

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties