• Groepsactiviteiten Vlaams-Brabant

  teambuilding activiteiten

  Op zoek naar groepsactiviteiten in Vlaams-Brabant? FarmFun biedt een uitgebreid assortiment aan groepsactiviteiten voor diverse gelegenheden, zoals teambuilding, vrijgezellenfeesten of andere feesten. Onze Farm Expert Games zijn ontworpen om het beste uit jouw team of groep te halen en om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige dag beleeft.

  Plan je activiteit
  groepsactiviteiten Vlaams Brabant

  Farm Expert Games

  Voor groepsactiviteiten in Vlaams-Brabant zijn de Farm Expert Games de perfecte keuze voor een onvergetelijke dag met je team of groep, zelfs als je groep niet zo actief is. Tijdens deze spellen voer je uitdagende denk- en doe-opdrachten uit waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn. Het doel van de spellen is om als team te winnen en de begeerde trofee mee naar huis of kantoor te nemen. De games zijn uit te breiden met allerlie leuke opties, bekijk hier alle mogelijkheden.. 

  Boek je Farm Expert Games
  bumperballen teambuilding activiteiten

  Nog meer fun

  Als extra sportieve activiteit kun je Bumperballen toevoegen aan je dagprogramma. Daarnaast kun je de activiteiten uitbreiden met leuke extra's om je dag nog perfecter te maken. Lekkernijen en fruit zijn voor iedereen inbegrepen bij de Farm Games. Bubbels bij de prijsuitreiking, luxe pakketten met streekproducten, een heerlijke barbecue of andere FarmFood kunnen bijgeboekt worden.

  Boek je FarmFood

  Onze groepsactiviteiten Vlaams-Brabant beloven een superleuke ervaring vol plezier, spanning en competitie te worden. Of je nu een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest organiseert, FarmFun zorgt voor een onvergetelijke dag voor jou en je groep. Kom naar onze boerderij in Merchtem en ervaar het zelf!

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties