• Groepsactiviteiten West-Vlaanderen

  Groepsactiveiten West-Vlaanderen

  Ben je op zoek naar een originele groepsactiviteit in West-Vlaanderen? Beleef een fantastische dag bij FarmFun Poperinge. Wij bieden een onvergetelijke dag vol uitdaging, plezier en gezonde buitenlucht aan. Onze Farm Expert Games zijn de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of familie-uitje.

  Plan je activiteit
  groepsactiviteiten West-Vlaanderen

  Haal het beste uit jezelf en je team

  Tijdens de Farm Expert Games strijd je in teams tegen elkaar in zes verschillende denk- en doe-opdrachten. Het is belangrijk om de talenten van jouw teamleden te ontdekken en goed te benutten om te kunnen triomferen en om het kuddegevoel te verhogen. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor de minder actieve collega’s. De opdrachten vinden plaats op de boerderij of in de wei, en worden uitgevoerd onder de luide aanmoedigingen van je teamgenoten of verbaasde blikken van onze koeien.

  Boek je activiteit
  Groepsactiveiten West-Vlaanderen

  Plezier voor jong en oud

  Naast de Farm Expert Games bieden we nog tal van andere activiteiten aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor de Farm Games, een reeks van knotsgekke spelletjes op de boerderij. Of wat dacht je van Bumperball, waarbij jij en je teamgenoten in opgeblazen ballen tegen elkaar strijden?

  Ontdek alle activiteiten
  farmfood

  FarmFood

  Na afloop van de activiteiten kun je genieten van ons overheerlijk FarmFood aanbod. Denk bijvoorbeeld aan barbecue, een frietkraam, hamburgers of een boerenplank. Geef wel even een seintje vooraf. Bij onze vestiging in Poperinge kan je terecht voor familiedagen, verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken voor boeren en boerinnen in spe.

  Kom naar FarmFun Poperinge voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur!

  Boek je FarmFood

  Inspiratie nodig? Bestel onze gratis inspiratiegids! 

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties