• Leuke boerderijactiviteit met kinderen

  Leuke boerderijactiviteit met kinderen

  Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het verjaardagsfeestje van je kind, maar wil je liever niet met een overvol huis zitten? En zie je het niet zitten om een middag door te brengen in een drukke binnenspeeltuin? Waarom kom je dan niet naar FarmFun! Op sommige van onze locaties geniet je van een leuke boerderijactiviteit met kinderen. Dit is een geweldig alternatief dat ook ouders de kans biedt om stressvrij mee te doen en te genieten.

  Naast verjaardagsfeestjes is deze activiteit ook zeer geschikt voor een uniek en avontuurlijk klasbezoek of een boerderijkamp.

  Leuke boerderijactiviteit met kinderen

  Verjaardagsfeestje of boerderijkamp in Bocholt

  Als jouw kind dol is op het boerderijleven, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan onze FarmFun-boerderij in Bocholt! Tijdens een verjaardagsfeestje kunnen kinderen zich helemaal uitleven in onze gigantische berg stro en deelnemen aan uitdagende opdrachten. Onze boerderijkampjes bieden daarnaast de perfecte gelegenheid om je kind kennis te laten maken met het échte boerenleven, zoals meerijden met de boer op zijn quad, luidkeels meezingen tijdens een ritje in de huifkar, of tijd doorbrengen tussen de koeien en kalfjes. Van het rijden op go-carts tot het verzorgen van onze pony Joske, alles is mogelijk tijdens deze leuke boerderijactiviteit met kinderen.

  Ontdek het aanbod in Bocholt
  Leuke boerderijactiviteit met kinderen

  Boerderijkamp in Merchtem

  Onze boerderijkampjes in Merchtem zijn zeker een aanrader voor avontuurlijke kinderen. Hier kunnen ze dieren vertroetelen, een ritje maken op de tractor, spelletjes spelen, knutselen en heerlijk ravotten. Natuurlijk worden er ook maaltijden bereid met de verse hoeveproducten die onze boerderij te bieden heeft. Dit is een absolute aanrader voor kinderen die dol zijn op het boerderijleven!

  Ontdek het aanbod in Merchtem
  Leuke boerderijactiviteit met kinderen

  Verjaardagsfeestje of klasbezoeken in Poperinge

  Bij ons in Poperinge vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje of klasbezoek. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de buitenlucht, genieten van een ritje op de go-carts of verstoppertje spelen in het stro. En als kers op de taart hebben we ook nog een mysterieuze escaperoom in onze stal. Laat de kinderen samen met hun vriendjes het échte boerderijleven ervaren en genieten van al het plezier dat onze locatie te bieden heeft.

  Ontdek het aanbod in Poperinge

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties