• Teambuilding in Velp (Noord-Brabant)!

  daf1f36e-32d7-4e0c-a867-c199925c16f6

  Uniek teamuitje in Noord-Brabant

  Bij FarmFun draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten in een authentieke boerderijomgeving. Of je nu op zoek bent naar een teambuilding-ervaring die de samenwerking bevordert, een vrijgezellenfeest dat de lachspieren traint, of een ander evenement met een twist, wij hebben het allemaal.

  In het schilderachtige Velp combineren we Limburgse hartelijkheid met Brabantse gezelligheid. Onze boerderijactiviteiten nemen je mee naar een wereld vol uitdagende spellen, hilarische opdrachten en teamwork dat zowel vermakelijk als verbindend is. Verwacht een ongedwongen sfeer waar de boerderijomgeving een speels decor vormt voor jouw avonturen. Op deze boerderij kan je je loeihard smijten in de Farm Games, de Farm Expert Games of bumperball.

  Ontdek de unieke mix van teambuilding en boerderijplezier die FarmFun te bieden heeft. Of je nu de krachten van je team wilt versterken, een bijzondere gelegenheid wilt vieren, of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier in een landelijke setting, onze vestiging in Velp staat voor je klaar.

  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze boerderij voor een onvergetelijke en 'beestige' ervaring!