• QR-kaart

  Winnaars

  Winnaars, gefeliciteerd én bedankt voor jullie deelname! We hopen dat jullie een farmidabele tijd hebben gehad. Jullie hebben bewezen dat jullie tot de top behoren en weten hoe je een teambuilding moet winnen. Maar laten we eerlijk zijn, jullie roem smaakt naar meer. Daarom dagen we jullie uit om jullie koe-llega's of vrienden uit hun stal te lokken. Vertel ze hoe farmtastisch het voelt om als winnaar terug te keren en nodig ze uit om jullie prestatie te overtreffen.

  Jullie zijn vast niet bang voor een beetje concurrentie en koempetitie, dus waarom niet het woord verspreiden en die uitdaging aangaan? Nodig ze uit en laat zien wat jullie in huis hebben. Wij staan alvast klaar om de Cowcup uit te reiken aan de volgende winnaars!

  Toekomstige winnaars

  Hey daar, toekomstige winnaars van de felbegeerde FarmFun-trofee! Je hebt hem vast al zien pronken bij je koe-llega's die eerder een farmidabele teambuildingervaring hadden bij FarmFun. Maar laat je niet intimideren, want ook jouw team kan de trofee binnenhalen. Sterker nog, het is een piece of cow om je de andere teams te overtreffen!

  Dus hier is onze uitdaging voor jullie: Roep jullie kudde samen, steek de horens bij elkaar en dompel je onder in een onvergetelijke FarmFun teambuilding. Vergeet de winnaars van gisteren, dit is jullie kans om te schitteren en die felbegeerde FarmFun Cowcup binnen te halen! Laat zien wat je waard bent en bewijs dat jouw kudde de allerbeste is. Let the beast go!

  Onze Farm Games en Farm Expert Games zijn geschikt voor elk team, of je nu een sportief team bent of meer van een strategische uitdaging houdt.

  Inspiratie nodig? Vraag onze inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup

  Deze winnaars gingen je al voor

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties