• Sportief vrijgezellenfeest

  sportieve vrijgezellen

  Organiseer jij binnenkort een sportief vrijgezellenfeest? Dan is FarmFun de perfecte keuze! Wij bieden verschillende leuke activiteiten aan, waaronder de actieve Farm Games. Deze games zijn ideaal voor een uniek vrijgezellen- of verjaardagsfeest en zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol plezier, spanning en competitie.

  Plan je vrijgezellenfeest
  farm games vrijgezellen feest

  Farm Games

  Onze Farm Games staan garant voor een sportief vrijgezellenfeest en vinden plaats op ons melkveebedrijf. De uitdagende challenges in en om onze echte boerderij zorgen voor een heerlijke groepssfeer. De games beginnen met het achterste van de koe. Want daarin zitten de armbandjes die bepalen welke groepen tegen elkaar zullen strijden. Voor alle duidelijkheid gaat het om een nep koe. Onze Farmgames staan garant voor veel afwisseling en een hoge funfactor. Ze zijn ook geschikt voor een breed publiek.

  Bovendien zijn ze inclusief lekkernijen en fruit voor iedereen, maar je kunt je sportieve vrijgezellenfeest ook uitbreiden met onze FarmFood-opties.

  Boek Farm Games
  bumperball2

  Bumperballen

  Naast de Farm Games, bieden we ook het knotsgekke bumperballen aan voor een extra sportief vrijgezellenfeest. Bij bumperballen kruip je in een grote opblaasbare bal, waarna je helemaal kunt losgaan met rennen, botsen, stuiteren en scoren.

  Boek Bumperballen
  perfect geregeld

  Perfect geregeld

  Bij FarmFun regelen wij alles tot in de puntjes, zodat jij maximaal kunt genieten van de activiteiten en je vrienden en familie om je heen. Daarom raden 99,8% van onze deelnemers deze activiteiten aan bij vrienden. Onze enthousiaste begeleiding staat alvast voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

  Kortom, boek vandaag nog je sportief vrijgezellenfeest bij FarmFun en ervaar een onvergetelijke dag vol fun, strijd en gezelligheid op de boerderij!

  Boek je vrijgezellenfeest

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan! 

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties