• Teambuilding activiteiten

  teambuilding activiteiten

  Teambuilding bij FarmFun

  Teambuilding activiteiten bij FarmFun bieden verschillende voordelen voor je team en je organisatie. Ten eerste biedt de natuurlijke omgeving van de boerderij een unieke en ontspannen sfeer om aan teambuilding te werken. Dit kan helpen om stress te verminderen en het welzijn van teamleden te verbeteren. Daarnaast kunnen onze Farm Games zoals stro klimmen, de kruiwagenrace, bumperball e.a. bijdragen aan het verbeteren van de fysieke gezondheid en het stimuleren van teamwork tijdens het vervullen van de diverse opdrachten. En de medewerkers te laten connecteren voor een beter groepsgevoel.

  Plan je activiteit
  teambuilding activiteiten

  Ruim aanbod aan teambuilding activiteiten

  Ons ruim aanbod teambuilding activiteiten of Farm Expert Games vereist samenwerking om de opdrachten goed uit te voeren. Dit draagt bij aan een betere samenwerking binnen het team en het verbetert de communicatie en coördinatie. Bovendien zorgt een teambuildingactiviteit voor het leren van nieuwe vaardigheden, wat kan bijdragen aan persoonlijke groei en de ontwikkeling van nieuwe competenties.

   

  Boek Farm Expert Games
  bumperballen teambuilding activiteiten

  Ontspanning en plezier

  Uiteindelijk zorgen teambuilding activiteiten bij FarmFun ook voor ontspanning en plezier. Ze bieden een welkome afwisseling voor het dagelijkse kantoorleven en geeft teamleden de kans om te genieten van de buitenlucht en het platteland. Een teambuildingactiviteit bij FarmFun is dus een waardevolle ervaring voor elk team, elk bedrijf en elke vereniging.

  Boek je Teambuilding
  Teambuilding activiteiten extra's

  FarmFood

  Na een dag vol avontuur en teambuilding krijg je beslist af te rekenen met knorrende magen. Daarom bieden wij verschillende heerlijke farmfood opties aan om de honger te stillen.

  Je kunt gemakkelijk farmfood bijbestellen tijdens het reserveren van jouw teambuilding activiteiten. Zo weet je zeker dat je na jouw avontuur op de boerderij kan genieten van een heerlijke maaltijd zoals een barbecue, belegde broodjes, hamburgers, een frietkraam en veel meer. Reserveren is eenvoudig en snel gedaan, dus boek nu jouw onvergetelijke dag op de boerderij!

  Boek je FarmFood

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

   

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties