• “Is de communicatie slecht binnen dit bedrijf? Waarom weet ik daar niets van?”

  Als werkgever begrijp je vast hoe belangrijk het is dat je werknemers goed met elkaar communiceren en dat je team gemotiveerd en betrokken is. Je wilt namelijk dat je werknemers elke dag fluitend naar het werk komen, klaar om uitdagingen aan te gaan en successen te behalen. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je teamleden connecteren en communiceren en zich voortdurend uitgedaagd voelen?

  beestig team

  Koe-mmuniceren & Koe-nnecteren

  Wij geloven in de kracht van teambuilding. Koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen zijn onze drie sleutelwoorden. Met de Farm Games en Farm Expert Games krijgen kuddes koe-llega’s of vrienden een leuke mix van denken en doen voorgeschoteld om de teamgeest en de koe-mmunicatie te versterken. Onze activiteiten zijn trouwens geschikt voor een gemengd publiek van actieve en minder actieve deelnemers.

  Onze activiteiten
  Teambuilding FarmFun

  Na Vlaanderen nu ook in Nederland

  FarmFun is nieuw in Nederland, maar in Vlaanderen bieden we al 10 jaar succesvol teamuitjes of teambuildings aan. Wij ervaren dat het organiseren van teambuildingactiviteiten niet alleen de onderlinge band tussen koe-llega’s versterkt, maar ook een enorme boost geeft aan de motivatie van werknemers. Het feit dat onze activiteiten op actieve melkveeboerderijen doorgaan, zorgt voor een nieuwe dimensie, want wij organiseren echt letterlijk activiteiten tussen onze koeien.

  Referenties
  FarmFood FarmFun

  Klaar om de teamgeest te versterken? Verken onze website en ontdek hoe FarmFun je kan helpen om je werknemers uit te dagen, te motiveren en te laten groeien. Want uiteindelijk wil je niet dat de communicatie binnen je bedrijf tekortschiet en al helemaal niet dat jij daarvan als laatste op de hoogte bent.

  Waarom nog voor FarmFun kiezen?

  • Voor zowel denkers, doeners als durvers
  • Maximaal ontzorgde organisatie
  • Spelbegeleiders met aanstekelijk enthousiasme
  • Uniek en verrassend kader
  • Je krijgt meer dan je verwacht
  • Kosteloos omboeken
  • Boergondische FarmFood
  FarmFood

  Bekijk alvast dit voorproefje en maak kennis met onze enthousiaste Chief Executive Farmers Marijn, Esther, Pascal en Lieke. 

  Team Velp watertransport katapult koeien melken Eieren rapen

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties