• Teamdag bij jou in de buurt!

  Farm Games

  Teamdag bij FarmFun: de voordelen!

  Een teamdag bij FarmFun biedt een scala aan voordelen voor jouw team en organisatie. De natuurlijke omgeving van de boerderij creëert een unieke, ontspannen sfeer die stress vermindert en het welzijn van teamleden bevordert. Onze Farm Games, zoals stroklimmen, de kruiwagenrace en bumperball, bevorderen niet alleen de fysieke gezondheid, maar stimuleren ook teamwork en samenwerking bij het volbrengen van diverse uitdagende opdrachten. Het resultaat? Een sterker groepsgevoel en betere connecties tussen medewerkers.

  Ontdek onze activiteiten
  FarmFun Merchtem

  Teamdag in jouw buurt!

  Onze FarmFun-vestigingen liggen binnen een straal van 45 minuten rijden van jouw locatie, waardoor er altijd een vestiging in de buurt is voor jouw Farm-tastische teamdag. Ontdek de unieke charme van het platteland, ideaal voor een gezond buitenleven en verrassende ervaringen. Bij minder gunstig weer bieden we bovendien indoor alternatieven aan, zodat het plezier nooit ophoudt. Kortom, voor zorgeloos vermaak en gegarandeerd plezier kies je voor FarmFun. Boek nu en ontdek zelf waarom onze klanten zo enthousiast zijn!

  Vind jouw FarmFun-vestiging!
  FarmFood

  FarmFood voor/tijdens/na jouw teamdag?

  Maak je dag compleet met een lichte lunch of uitgebreide maaltijd van onze huiscateraar. Want van knotsgekke teamdag in de boerenbuitenlucht krijg je gegarandeerd honger. 

  Je kan jouw favoriete FarmFood bestellen nadat je een activiteit hebt gekozen.

  FarmFood

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup