• Zoek je een teamuitje dat aansluit bij ieders wensen? FarmFun biedt activiteiten voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten!

  teamuitje1

  Teamuitjes voor elke gelegenheid

  Ben je op zoek naar een teamuitje dat perfect past bij de wensen en voorkeuren van alle deelnemers? Bij FarmFun begrijpen we dat iedereen uniek is. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een groepsactiviteit zoals een vrijgezellenfeest, wij zorgen ervoor dat onze activiteiten geschikt zijn voor zowel denkers, doeners als durvers.

  Ontdek onze activiteiten
  teamuitje6

  Gezellig teamuitje op de boerderij

  Onze spelbegeleiders zijn enthousiast en staan voor je klaar om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We bieden onze activiteiten aan op het platteland, wat zorgt voor een unieke en ontspannen sfeer. Onze spellen zijn gemaakt om de teamgeest te versterken en zijn geschikt voor alle leeftijden en persoonlijkheden.

  Boek je teamuitje
  teamuitje8

  Leuke mix aan activiteiten voor iedereen

  Bij FarmFun draait een teamuitje om communiceren, connecteren en cocoonen. Of zoals wij liever zeggen: koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen. Onze Farm Games en Farm Expert Games bieden een leuke mix van denken en doen aan. Wie van heel veel actie houdt kan zelfs Bumperballen. We hebben activiteiten die geschikt zijn voor zowel competitieve als meer ontspannen deelnemers. Daarnaast kunnen onze activiteiten uitgebreid worden met leuke extra's om je team nog meer te stimuleren of je groep het helemaal naar hun zin te maken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere tussendoortjes, een ontbijtje, bubbels om de overwinning te vieren of een barbecue om de dag af te sluiten. We hebben heel wat farmfood opties. Wil je de sfeer van je teamuitje doortrekken naar de werkvloer dan kan je kiezen voor de ‘Sterker Kuddegevoel Kit’, het ‘Hier werkt men met plezier uithangbord, enz.

  Kies je activiteit
  teamuitje2

  Er is altijd een FarmFunvestiging in de buurt

  Op maximaal 45 minuten rijden vanaf jouw locatie vind je een FarmFunboerderij. Er is dus steeds een vestiging in de buurt. Het platteland biedt trouwens een uniek en verrassend kader waarin je geniet van het gezonde buitenleven. En bij slecht weer zijn er steeds indoor alternatieven.

  Dus als je op zoek bent naar een teamuitje waarbij iedereen zich kan vermaken en waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken, dan ben je bij FarmFun aan het juiste adres. Boek nu en ervaar zelf waarom onze klanten zo enthousiast zijn.

  Boek je activiteit

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties