• Geniet van onze koe-le aanbrengbonus!

  Bij FarmFun geloven we dat goede ervaringen gedeeld moeten worden. Daarom introduceren we met trots ons aanbrengbonus programma, een speciale manier om onze trouwe bezoekers te belonen die nieuwe vrienden, koe-llega's of bedrijven naar onze boerderij brengen.

  10 jarig bestaan FarmFun

  FarmFun bestaat 10 jaar!

  Laten we het samen vieren.

  Om ons tienjarig jubileum te vieren, willen we graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van FarmFun. We zijn trots op onze acht vestigingen in Vlaanderen, waarmee we een vaste waarde in België zijn geworden. Met onze nieuwe locatie in Velp breiden we uit naar Nederland. Om ons unieke beestig leuk concept verder te verspreide en om samen onze verjaardag te vieren, hebben we iets speciaals in petto. Als dank en waardering voor jullie trouwe steun, introduceren we een speciale aanbrengbonus. Zo hopen we iedereen de gelegenheid te bieden ons unieke concept te ontdekken. 

  Hoe werkt het?

  Om in aanmerking te komen voor onze aanbrengbonus, vul het formulier hieronder in met jouw gegevens en die van de nieuwe kudde. Als jouw aanbeveling leidt tot een boeking, ontvang je een bonus van €50! Zorg dat alle informatie klopt, zodat we snel aan de slag kunnen.

  Grote kleine letters: 

  • Bij annulering van de gemaakte reservering zal de aanbrengpremie worden ingehouden.
  • De aanbrengbonus is enkel geldig voor onze vestiging Velp
  • Er is geen limiet op hoeveel kuddes je kunt aanbrengen.
  • We behouden ons het recht voor om de voorwaarden van de aanbrengbonus aan te passen of te annuleren. Natuurlijk koe-mmuniceren we dit ruim van tevoren – we willen niet dat je helemaal van je melk bent!

  Graas hier door onze voorwaarden.

  Aanbrengbonus

  Je gegevens

  Groep gegevens

  Farmfun - Bedankt voor het aanbrengen.

  Namens Farmfun, bedankt!

  We waarderen het enorm dat je zo enthousiast bent over onze mooohvements en danken je voor het koe-mmuniceren van jouw ervaring met anderen.  Zou je ons willen helpen door jouw ervaring met ons te delen? We stellen het enorm op prijs als je een Google-review wilt achterlaten. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en anderen te laten weten wat ze kunnen verwachten van een bezoek aan FarmFun. Alvast bedankt voor jouw steun!

  Schrijf een review!