• Praktische informatie voor jouw bezoek aan de boerderij

  Binnenkort krijgen onze koeien het gezelschap van jouw kudde, farmtastisch! Ze kijken er alvast naar uit om het hilarisch gestuntel van jou en je kuddegenoten te aanschouwen. Maar voor jullie de horens bij elkaar gaan steken en gaan koe-coonen op onze weides, geven we jullie de belangrijkste aandachtspuntjes mee voor vertrek.

  topteam

  Waar mag je je aan verwachten? 

  Bij aankomst word je opgewacht door een van onze Chief Executive Farmers en/of de spelbegeleiders. Starten doe je rustig met een drankje. Daarna vatten jullie met gevarieerde challenges de koe bij de horens! Of liever, bij het achterste. Want elke teambuilding bij FarmFun start met het achterste van de koe. Op deze manier bepalen we de kuddes en weten we wie dus wie een koeienvlaai mag laten ruiken. 😉 De winnaar gaat naar huis met de begeerde FarmFun-trofee.

  "Is een activiteit op de boerderij wel iets voor mij?"

  Vies, vuil, vettig. Is 't daar waar je aan denkt bij een boerderij? Wel, dan heb je het mis! Onze FarmFun-boerderijen zijn stuk voor stuk moderne en propere melkveebedrijven. Laat die laarzen dus maar uit je rugzakje en steek er een goede portie koe-mpetitie voor in de plaats. 

  "Wat gaan we precies doen?"

  Op FarmFun willen we iédereen koe-ntent houden. De denk- en doeopdrachten die jullie zullen uitvoeren zijn dus bedacht met een flinke dosis boerenverstand waar werkelijk iédereen z'n rol in heeft. Ook zwangere Inge, Thomas met de tenniselleboog en Jos met de hernia. 

  Maak je klaar voor een bezoek aan FarmFun

  • Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

  • Hoe laat moeten we ons aanmelden voor de activiteiten?

  • Wat gebeurt er bij slecht weer?

  • Is er voldoende parkeerplaats?

  • Kunnen we ons opfrissen?

  • Worden er foto's gemaakt?

  farmfun vestiging

  Op zoek naar meer informatie over een specifieke vestiging?

  FarmFun organiseert teambuildings verspreid over heel Vlaanderen. Benieuwd op wat voor wei je terechtkomt op onze boerderij? Check de pagina's van onze locaties voor meer informatie over elke vestiging. 

  Overzicht locaties