• Terug naar nieuws

  Boost je team deze lente met FarmFun's teambuilding activiteiten!

  FarmFun's teambuilding activiteiten

  Het is lente! Tijd om uit je winterslaap te ontwaken en je team een boost te geven. Maar dat betekent niet dat je saaie teambuilding activiteiten moet doorstaan. Bij FarmFun hebben we een beter idee! Wij willen jouw team net zo gelukkig maken als dartelende kalfjes en dat doen we met energieke teambuilding activiteiten op maat van jouw team.


  Melk de teambuilding-voordelen uit: versterk het kuddegevoel!

  Natuurlijk zijn er veel voordelen aan teambuilding. Samenwerken aan denk- en doe-opdrachten kan de ‘koe-mmunicatie’ en samenwerking verbeteren. En de frisse buitenlucht en rustgevende omgeving van de boerderij bieden een deugddoende afwisseling voor de werkomgeving en verminderen stress.

  Een bijkomend voordeel van een teambuildingactiviteit is het kuddegevoel versterken. Net als in een kudde, is het belangrijk om als team goed samen te werken en elkaar te ondersteunen om gezamenlijke doelen te bereiken. Dit kan bijdragen aan een betere werksfeer en een hogere betrokkenheid bij het werk.

   

  Lentekriebels

  Hoe kan je lentekriebels omzetten in een leuke en uitdagende teambuilding activiteiten? Bij FarmFun kun je terecht voor Farm Games, Farm Expert Games en ja, zelfs bumperballen! Niet alleen zijn deze activiteiten super grappig, maar ze zijn ook speciaal ontworpen om jou en je team uit te dagen en jullie samenwerking en ‘koe-mmunicatie’ te verbeteren.

  En wat nou als je denkt: "Nee, ik ben niet de snelste koe in de wei"? Geen probleem! Onze Farm Expert Games zijn op maat gemaakt, zodat zelfs de minst sportieve ‘koe-llega's’ kunnen deelnemen. Onze activiteiten zijn dus ‘melkbaar’ voor iedereen!

  Je zult het misschien niet verwachten, maar zelfs de minst actieve collega's zullen ‘het beste paard van stal halen’ tijdens onze teambuilding activiteiten. Het is dus de perfecte manier om je team uit de winterslaapmodus te krijgen en ze klaar te stomen voor een productief jaar. Maak je geen zorgen over eventuele lentebuien, want onze activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats.


  Goed beginnen en perfect afsluiten

  Een ontbijtje is een uitstekende manier om je teambuilding dag te beginnen en iedereen in de juiste stemming te brengen. Het zorgt voor een flinke dosis energie en is perfect om alvast in de sfeer te komen. Een andere mogelijkheid is om de honger te stillen met een van onze FarmFood opties, zoals barbecue, frietjes, hamburgers, een boerenplank en meer. We hebben ook uitgebreidere pakketten, zoals Farm Expert Games Plus en Deluxe, om uit te kiezen. Bij FarmFun zorgen we ervoor dat jouw teambuilding dag een onvergetelijke ervaring wordt, of je nu de dag goed wilt beginnen of perfect wilt afsluiten.

  Kom uit je stal en beleef een avontuurlijke dag bij FarmFun met je team!

  Mmmmoe! Zijn jij en je collega's het ook zo zat om de hele dag binnen te zitten en naar een scherm te staren? Of om de hele dag binnen te werken? Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van wat echte 'koe-nnectie en koe-mmunicatie' met je team! Dus waar wacht je nog op? Vind een FarmFun locatie in jouw buurt, geef ons een ‘bella’tje’ of mail ons en we zullen jou en je team een dag bezorgen om nooit te vergeten.


  Heb je nog meer inspiratie nodig? Vraag dan hier onze inspiratiegids aan! Of volg ons op facebook, Instagram of LinkedIn om geen enkel FarmFun nieuwtje te missen.

  Meer farmtastisch nieuws

  • Geef je kantoor een boost met een inspirerende quote

   14-03-2023
  • Teambuilding een verplicht nummertje?

   06-03-2023
  • Wat kan je allemaal doen om de cohesie van je team te verbeteren?

   01-03-2023