• Terug naar nieuws

  Teambuilding een verplicht nummertje?

  Bowling_Teambuilding-1675371599900

  Zeg het maar, teambuilding. Voor sommige koe-llega's is het nog steeds dat saaie verplicht nummertje, maar voor anderen is het de ultieme manier om met je naasten te lachen en te bonden. Maar hoe krijg je nou alle medewerkers mee op deze onvergetelijke dag?

  Laten we eerst eens kijken naar de groep die nog steeds denkt dat teambuilding saai is. Misschien is het tijd om uit de oude mold te breken en nieuwe, leuke activiteiten te overwegen. Ben je al eens op teambuilding op een boerderij geweest met je collega's? Of heb je de laatste trend al geprobeerd: after work teambuilding?

  Maar wat als teambuilding activiteiten nog steeds niet aanslaan bij bepaalde medewerkers? Het is belangrijk om te onthouden dat niet iedereen hetzelfde houdt van teambuilding. Sommigen houden van actieve activiteiten, terwijl anderen juist rustiger activiteiten prefereren. Probeer dus een activiteit te vinden die past bij een diverse doelgroep. Bij FarmFun hebben we zo'n aanbod.

  Ten slotte, betrek de medewerkers bij de planning en de keuze van de activiteiten. Laat hen weten waarom teambuilding belangrijk is voor de groep en hoe ze er zelf baat bij kunnen hebben. En niet te vergeten: laat de sfeer ontspannen en laagdrempelig zijn, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

  Kortom, teambuilding hoeft geen saai verplicht nummertje te zijn. Met de juiste activiteiten en een ontspannen sfeer kan het een onvergetelijke ervaring zijn voor je hele team. Dus, waar wachten we nog op? Vat de koe bij de horens en laten we samen lachen, bonden en onze teamgeest versterken!"

  Meer farmtastisch nieuws

  • Wat kan je allemaal doen om de cohesie van je team te verbeteren?

   01-03-2023
  • Waarom is het juist NU belangrijk om aan je Employer Branding te werken?

   16-02-2023
  • Waarom zou je een teambuilding organiseren op een boerderij?

   14-02-2023