• Terug naar nieuws

  Waarom zou je een teambuilding organiseren op een boerderij?

  210930-FARMFUN MERCHTEM-LOW RES-ILLIASTEIRLINCK-81-1674994487035

  Er zijn verschillende redenen waarom een teambuilding op een boerderij een goede keuze kan zijn:

  1. Afstand van dagelijkse routine: Een verandering van omgeving kan helpen om de focus te verleggen en nieuwe perspectieven te krijgen.
  2. Werken aan samenwerking: Op een boerderij zijn er vaak leuke challenges die door het team samen moeten worden uitgevoerd, waardoor het team samenwerkt en vertrouwen opbouwt.
  3. Verbinden met de natuur: Een dag op een boerderij biedt de kans om de natuur en het landleven te ervaren, wat kan helpen om stress te verminderen en te ontspannen.
  4. Duurzaamheid: Veel boerderijen hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van het milieu, waardoor de teambuilding ook een educatieve component kan hebben en bijdraagt aan de vergroening van het bedrijf.
  5. Unieke ervaring: Een teambuilding op een boerderij is uniek en kan een sterk verbindende ervaring zijn voor het team.
  6. Slechtweeroplossingen: Op een boerderij zijn al best veel gebouwen met aanwezig waardoor je bij minder goede weersomstandigheden vaak toch een leuke dag kan beleven met memorabele momenten.
  7. Crisismanagement: Normaal gaat je teambuilding door zoals gepland. Maar in uitzonderlijke gevallen kan het wel eens goed mis lopen. Vele teambuilding aanbieders moeten dan noodgedwongen beroepen op overmacht voor een no-show. Boeren zijn doorgaans erg oplossingsgericht en hebben vaak de capaciteit om zich wendbaar op te stellen door de ruime aanwezigheid van materieel, gebouwen, know-how en collega's.

  Door een teambuilding op een boerderij te doen, creëer je een onvergetelijke en waardevolle ervaring voor het team en bouw je aan de samenwerking en het vertrouwen tussen teamleden en dit in een unieke setting.

  Check of je een match hebt met onze Farm FUNdamenten

  Onze Farm FUNdamenten

  Meer farmtastisch nieuws

  • Heb je een match met onze Farm FUNdamenten?

   11-02-2023
  • Zijn er gradaties in teambuilding?

   08-02-2023
  • Nieuw: DELUXE pakket voor jouw teambuilding

   07-02-2023