• Terug naar nieuws

  Nieuw: DELUXE pakket voor jouw teambuilding

  IMG_6653-1675771304447

  Farm Expert Games DELUXE

  Het nieuwste teambuildingpakket van FarmFun. Dit pakket belooft een unieke en memorabele beleving voor jou en je kudde. Als team krijg je de kans om samen te werken en te strijden om de titel van 'Farm Expert'.

  Het spel is gebaseerd op het concept van koe-mpetietie, denken, doen en vooral veel 'fun' maken, waarbij iedereen betrokken wordt. Er was van de "standaard" variant van de Farm Expert Games ook al een 'PLUS' versie met hapjes en drank inclusief. Maar daar is nu dus een grote broer bij gekomen. Dit pakket is er gekomen op vraag vanuit de markt. Bedrijven willen net nu extra hun waardering uitdrukken naar hun medewerkers en hen belonen voor de inzet en flexibiliteit van de voorbije én toekomstige periode. Bovendien willen bedrijven vertrouwen geven in deze onzekere tijden. We hadden nog geen luxe formule waardoor we dat segment niet konden bereiken.

  "Ik had horen zeggen dat jullie teambuilding top was. Het zelf beleven overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik heb me in jaren niet zó geamuseerd. GEWELDIG. De Farm was een professionele moderne boerderij waarin de Fun op een sublieme manier geïntegreerd werd. Een TOPbeleving! Doe zo voort!" - Anne de Backer

  Wat maakt Farm Expert Games DELUXE zo boe-zonder? Het antwoord is de focus op samenwerking, het verbeteren van teamdynamiek, waardering en vertrouwen. Dit pakket is ontworpen om teams dichter bij elkaar te brengen, nieuwe vaardigheden en communicatiekanalen te ontwikkelen en het vertrouwen tussen individuen te vergroten. Niet door langdradige coaching sessies maar door fun. Het gaat verder dan enkel de dag van de teambuilding. Want we laten de beleving al vooraf starten bij een maand lang fruit op het werk en een sterker kuddegevoel om de beleving te laten naleven op de werkvloer. Het resultaat? Een team dat beter samenwerkt, elkaar begrijpt en communiceert, en met een unieke herinnering aan dit BOE-zondere evenement. 

  Maar ook aan het vinden van nieuwe medewerkers wordt gewerkt. FarmFun zorgt voor uitgebreide aandacht op sociale media met duizenden volgers. zo neemt jouw employer branding meteen een vlucht. Bovendien is in deze formule ruimte voor personalisatie en specifiek maatwerk vanuit de klant. En... sustainability is vanzelfsprekend bij FarmFun.

  Finaal kan je verzekerd zijn van applaus en lof voor de keuze voor Farm Expert Games DELUXE. Je kudde zal blij zijn met deze memorabele en uitdagende ervaring en het zal bijdragen aan de verbetering van de teamdynamiek en de prestaties van het team. Kies nu voor Farm Expert Games DELUXE en beleef een onvergetelijke ervaring met je team!

  Meer farmtastisch nieuws

  • De winnaar is bekend!

   04-02-2023
  • Je team samen brengen en tegelijkertijd het milieu beschermen?

   03-02-2023
  • HR heeft de mond vol van teambuilding. Maar wat zijn de voordelen?

   01-02-2023