• Terug naar nieuws

  Een blik achter de schermen van FarmFun door Event Officer Mathijs

  Mathijs-940x571

  Als je al een keer een onvergetelijke teambuilding of vrijgezellendag beleefd hebt bij FarmFun, dan heb je vast en zeker onze enthousiaste medewerker Mathijs Gielen ontmoet. Heb je die eer nog niet gehad? Dan is het hoog tijd dat je eens contact met ons opneemt. 🙂 Want Mathijs is iemand die je meteen blijgezind maakt. Hij neemt je in deze blog mee achter de schermen van onze belevenisboerderij.

  Mathijs: “Ik ben Event Officer bij FarmFun. Dat klinkt chic en dat is het natuurlijk ook. Want ik heb een keikoe-le job! Ik ben het aanspreekpunt van onze klanten, beantwoord alle vragen en organiseer hun teambuilding of vrijgezellendag op onze boerderij. Daarnaast begeleid ik de groepen tijdens de spelen.”

  Programma op maat uitwerken

  “Wanneer iemand contact opneemt met FarmFun, schiet ik in actie. Ik vraag meer informatie om een goed programma te kunnen opstellen. De beschikbare tijd, het budget, de verwachtingen en de samenstelling van de groep zijn de belangrijkste factoren om een teambuilding of vrijgezellendag op maat te kunnen maken.”

  Blijven schaven

  “Voor teambuildingactiviteiten hebben wij met de Challenge, de Trophy en de Games drie uiteenlopende programma’s. Onze klanten kunnen dat programma aanvullen met catering en andere activiteiten, zoals weidegolf of bumperball. Samen met de klant blijf ik schaven aan het voorstel tot we een perfecte teambuilding hebben. Dat geldt trouwens ook voor de vrijgezellendagen.”

  Komen genieten

  “Zodra de klant zijn offerte goedkeurt, zet ik zijn komst in onze planning en begin ik aan de praktische organisatie. Ik zorg voor begeleiders en catering en hou tussendoor contact met de klant. Bij FarmFun nemen we de hele organisatie uit handen van onze klanten. Het enige wat zij hoeven te doen, is ons zeggen wat ze willen en daarna komen genieten van een farmtastische dag!”

  Honderd procent tevreden

  "Het leukste aan mijn job? De afwisseling en de verantwoordelijkheid. Het is mijn taak om er samen met mijn koe-llega’s voor te zorgen dat onze klanten honderd procent tevreden zijn. Het is elke keer weer een kick om te zien hoe onze klanten van hun tijd bij ons genieten.”

  Wil je Mathijs en het FarmFun-team ontmoeten? Of heb je interesse in een teambuilding of vrijgezellendag op onze boerderij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mathijs staat je met plezier te woord!

  Mathijs-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • Dit doe je niet tussen de soep en de patatten

   02-03-2019
  • Zes trends in teambuilding

   31-01-2019
  • Durf investeren in strategische personeelsaanpak

   29-01-2019