• Terug naar nieuws

  Een originele teambuilding voor FrontForce uit Antwerpen

  Ferranti-940x571

  Tradities zijn er om in ere te houden. En dus trokken de medewerkers van FrontForce uit Antwerpen ook dit jaar op teambuilding. Hun bestemming? De belevenisboerderij van Gitte en Gert in Essen. Also known as: de kei-koe-le FarmFun-vestiging in Antwerpen. Sylvie van FrontForce vertelt over een leuke teambuilding vol actie, fun en selfies met koeien.

  Sylvie: “We organiseren elk jaar een teambuilding zodat onze medewerkers elkaar op een andere manier leren kennen, en de banden kunnen aanhalen. Dit jaar zochten we een teambuilding die iets meer was dan de traditionele wandeling, het museumbezoek of een etentje. Er mocht wat meer actie en samenwerking aan te pas komen.”

  Een en al enthousiasme

  Het internet leidde Sylvie naar FarmFun. “Na even googelen kwam ik op de website van FarmFun terecht. Daar droop het enthousiasme van af! Dus surfte ik wat rond. Zo leerde ik het leuke concept van FarmFun kennen. Ik nam contact op met hen, kreeg extra informatie én een heldere offerte voor een teambuilding met een Farm Trophy en een barbecue. Die offerte legde ik voor aan onze interne ‘goedkeuringscommissie’ en ik kreeg snel groen licht.”

  Uit je comfortzone

  “Een teambuilding bij FarmFun is niet te fysiek, maar toch fysiek genoeg om je uit je comfortzone te halen. Je wordt opgedeeld in kleine groepen en dat maakt dat je de taken tijdens de activiteiten gemakkelijk kunt verdelen. Zo beleeft iedereen – ook de minder actieve collega’s – er plezier aan. In het begin waren de collega’s een beetje terughoudend. Maar al snel waren ze superenthousiast en werden er selfies met de koeien gemaakt.”

  Huiselijke sfeer, vriendelijke begeleiders

  “Een teambuilding bij FarmFun is toegankelijk voor iedereen. Je kunt jezelf er in een unieke setting met een huiselijke sfeer volledig smijten. De organisatie van onze teambuilding was top en de begeleiders van de activiteiten waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen was voldaan toen we naar huis gingen. En daar zat de lekkere barbecue – een echte aanrader! – zeker voor iets tussen. We hebben bij FarmFun in Essen een hele leuke en gezellige teambuilding beleefd.”

  Ga net zoals de medewerkers van FrontForce voor een originele en actieve teambuilding met een lekkere barbecue. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Ferranti-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • FarmFun opent derde vestiging in Merchtem

   26-09-2019
  • Een toffe teambuilding op onze boerderij voor Brasserie den Noordkant

   24-09-2019
  • Employer branding: je huidige medewerkers zijn cruciaal

   10-09-2019