• Terug naar nieuws

  Een toffe teambuilding op onze boerderij voor Brasserie den Noordkant

  BVBA-Loovan-940x571

  Elk jaar trekt het team van Brasserie den Noordkant uit Houthalen-Helchteren eropuit om de teamgeest nog meer aan te scherpen tijdens een toffe teambuilding. Dit jaar belandden ze op onze belevenisboerderij in Bocholt voor een teambuilding die nu nog over de tongen gaat.

  Mathijs (FarmFun): “Toen de offerteaanvraag van zaakvoerster Petra binnenkwam, heb ik haar gebeld om te horen wat ze precies verwachtte. Met die verwachtingen ben ik aan de slag gegaan om een voorstel uit te werken: een leuke teambuilding op onze boerderij vol toffe denk- en doeopdrachten voor deelnemers van 16 tot 55 jaar.”

  Entree in stijl

  FarmFun staat voor originaliteit en fun. We proberen in al onze teambuildings de wensen van de klant te overtreffen. Creativiteit is daarbij een sleutelwoord. En we kunnen ook al heel wat jaren ervaring koppelen aan onze uitgebreide expertise.

  Mathijs: “Gewoon is maar gewoon. Wij gaan liever voor teambuildings met een tikkeltje of twee, drie meer. Tijdens mijn contacten met Petra kwam het idee van een originele entree. Dus maakte ik een offerte waarbij onze huifkar het team van den Noordkant kwam ophalen aan de bushalte van Bree. Daar zouden ze met de bus aankomen. Op weg naar onze boerderij konden de deelnemers op onze huifkar dan genieten van een glaasje cava, een pintje of iets fris. Alle afspraken goot ik in een duidelijke offerte, zodat alles voor beide partijen helder was.”

  Superteambuilding

  Een aanpak met doorgedreven maatwerk is al jaren een succesformule voor geslaagde teambuildings op onze boerderij.

  Eveline Follon, medewerkster van Brasserie den Noordkant: “Ik spreek in naam van ons hele team als ik zeg dat de teambuilding bij FarmFun super was. Enkele collega’s en ik hadden vooraf de filmpjes op de website bekeken. Die zagen er fun uit! We trokken dus met veel goesting op teambuilding naar de FarmFun-boerderij in Bocholt.”

  115 foto’s in de mailbox

  Eveline: “FarmFun is erin geslaagd om een teambuilding te organiseren die leuk was voor een groep deelnemers met leeftijdsverschillen tot 40 jaar. De spelletjes waren heel goed bedacht en iedereen kon eraan deelnemen. Ik vond het ook een meerwaarde dat begeleider Mathijs foto’s nam tijdens de activiteiten. We vonden na onze teambuilding 115 foto’s in onze mailbox.”

  20190820_135002-300x146 20190820_140908-300x146 20190820_151436-300x146

  Tot in de puntjes geregeld

  Eveline: “De hele dag was tot in de puntjes geregeld en de teambuilding was helemaal samengesteld zoals wij gevraagd hadden. Persoonlijk vond ik het ook heel leuk dat je een rondleiding kreeg en kon kennismaken met het leven op de boerderij. De geautomatiseerde melkstal vond ik bijvoorbeeld indrukwekkend om te zien.”

  Wil je net zoals Brasserie den Noordkant een toffe tijd beleven met je collega’s op onze boerderij? Neem dan contact met ons op. Wij werken graag een teambuilding op maat voor je uit.

  Meer farmtastisch nieuws

  • Employer branding: je huidige medewerkers zijn cruciaal

   10-09-2019
  • Een farmtastische teambuilding met eten voor Arcadis Hasselt

   27-08-2019
  • FarmFun serveert: het recept voor een gesmaakte teambuildingactiviteit DEEL

   30-07-2019