• Terug naar nieuws

  Een farmtastische teambuilding met eten voor Arcadis Hasselt

  FarmFun_Testimonial_Arcadis_KM_SR_MLv2-940x571

  Het moet wel héél goed geweest zijn die eerste keer. Want onlangs trokken de medewerkers van de Arcadis-vestiging in Hasselt voor het tweede jaar op rij naar FarmFun in Bocholt voor een teambuilding met eten. En ook deze editie werd gekenmerkt door een gezonde competitiegeest, originele opdrachten, lekker eten en oh ja, heel veel fun!

  Lynn De Groote, Project Support Office, Arcadis: “Wij krijgen jaarlijks een budget om te besteden aan een teambuilding. Ik vorm hier in onze vestiging in Hasselt samen met twee collega’s het three women-feestcomité en we nemen ook de organisatie van de teambuildings op ons. We zoeken altijd drie mogelijke teambuildingactiviteiten en organiseren vervolgens een poll onder onze medewerkers. De activiteit met de meeste stemmen wint. Vorig jaar was dat FarmFun. En dit jaar … opnieuw FarmFun!”

  Trophy en burgers

  “Vorig jaar hebben we ons volledig gegeven tijdens de Farm Challenge. En daarna hebben we ons tegoed gedaan aan een lekkere barbecue. Die teambuilding was heel erg leuk. Zo leuk zelfs dat de collega’s vroegen om FarmFun dit jaar opnieuw op de shortlist te zetten. Het was dan ook geen verrassing dat FarmFun als winnaar uit de bus kwam. Om toch wat afwisseling te hebben, kozen we deze keer voor de Farm Trophy als teambuilding, en als eten voor onvervalste boerenburgers!”

  Activiteiten op maat

  “De sterkte van een teambuilding met eten bij FarmFun? De combinatie van originele activiteiten op maat van iedereen met lekker eten. Of je nu sportief bent, het liever rustig aan doet, een beperking hebt of hoogzwanger bent, je kunt altijd een meerwaarde zijn voor je team tijdens de uitvoering van de opdrachten. De activiteiten zijn ook een garantie op buikpijn van het lachen. Want de dingen die je moet doen, zijn echt pure fun.”

  Aanstekelijk enthousiasme

  “Ook de FarmFun-medewerkers dragen bij tot het succes van de teambuilding. Ze zijn enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Ze helpen je als je tijdens de activiteiten letterlijk of figuurlijk een duwtje in de rug kunt gebruiken. En de locatie is natuurlijk top. Opdrachten uitvoeren in een koeienstal onder het kennersoog van honderden runderen heeft toch iets speciaals.”

  Gastvrije mensen

  “Ook dit jaar waren de reacties van de collega’s weer unaniem lovend. We hebben een fijne dag beleefd bij zeer gastvrije mensen. We konden na het eten zolang blijven als we wilden. En we hebben geen dorst geleden. We mochten gewoon drank uit de koelkast nemen en noteren wat we genomen hadden. De afrekening volgde later.”

  Reclame gemaakt

  “Een teambuilding met eten bij FarmFun is een echte aanrader. Ook als je team, zoals het onze, al heel goed aan elkaar hangt en je geen teambuilding nodig hebt om de teamspirit te verbeteren. Het is gewoon tof om je op zo’n manier te meten met je collega’s. Onze collega’s uit Antwerpen zullen binnenkort trouwens op ons aanraden voor een teambuilding naar FarmFun Essen gaan!”

  Trofee mee naar huis

  “Het enige ‘nadeel’ aan FarmFun? Ze geven de winnaar een trofee mee naar huis. Die hebben mijn collega’s op kantoor nu mooi in mijn zicht gezet als blijvende herinnering aan het feit dat ik niet gewonnen heb. Dat is typisch voor de sfeer in ons bedrijf. Volgend jaar is misschien wat snel, maar ik ga zeker nog een keertje terug om zelf ook een trofee in de wacht te slepen.”

  Wil je net zoals de medewerkers van Arcadis Hasselt een leuke teambuilding met eten beleven? Neem dan zeker contact met ons op

  FarmFun_Testimonial_Arcadis_KM_SR_MLv2-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • FarmFun serveert: het recept voor een gesmaakte teambuildingactiviteit DEEL

   30-07-2019
  • Een teamuitje waar zelfs grumpy enthousiast van wordt!

   02-07-2019
  • Verslag bedrijfsuitje Komma

   11-06-2019