• Terug naar nieuws

  Verslag bedrijfsuitje Komma

  komma

  Onze klant – en tevens leverancier – Komma uit Budel maakte dit verslag van hun jaarlijkse teambuilding…

  Het was weer zo ver: het jaarlijkse bedrijfsuitje van het jaar 2019! Naast alle gezellige dingen die we tussendoor doen, hebben ook wij een officieel uitje op kosten van Meneer d’n directeur. Er zijn maar drie vereisten op deze dag: goeie zin, aanwezigheid en je (eventuele) partner meebrengen!

  Ochtend workout voor je hersenen

  Om 10.30 uur gingen we van start met een denderende pubquiz. Zonder bier, maar met koffie en koeken werd het spel begeleid door de enige echte quizmaster in ons midden… Zeg ultieme presentator en je roept automatisch Mike! In drie groepen werd er in vijf rondes gestreden om de eer. De algemene kennisronde kwam ieder team nog zonder kleerscheuren door, maar de muziekronde was van zodanige moeilijkheidsgraad dat een geheime carrière als professioneel muzikant toch enigszins gewenst was. Met geluidsfragmenten van nog geen seconde wisten we ons er toch doorheen te vechten en leek ons inzicht in aardrijkskunde ineens helemaal in orde.

  Lunch

  Na de pubquiz stond de geheel verzorgde lunch klaar. Claire had gezorgd voor quiche, vers fruit, sapjes, brood van de warme bakker, huisgemaakte salades en het gewone grut zodat er voor ieder wat wils was. Met de angst om te weinig te hebben, bleef er natuurlijk weer hartstikke veel over. Geen zorgen, want iedereen had in ieder geval voldoende gegeten voor de volgende uitdaging…


  Koe-mmuniceren bij FarmFun

  Nieuwe winkansen bij onze klant FarmFun. We werden ontvangen door de meest enthousiaste spelbegeleidster in de geschiedenis: Kathleen! Opgesplitst in team groen en team grijs gingen we de strijd aan. Van kruiwagen racen, katapult schieten en hooibaal stapelen tot denkspellen en een heuse escapestal. Allerlei opdrachten waarbij samenwerken, communiceren, een heleboel fun en een beetje strijd centraal staan. Twee teams die tot het uiterste gingen. Qua winnaarsmentaliteit zat het wel snor, maar ook valsspelen en slechte grappen ontbraken niet. Dat alles onder hard lachend commentaar van ons Kathleen. Een farm-tastische ervaring!

  Fiësta?

  Een deo douche en een schoon ‘pekske’ waren wel op zijn plek na een hele dag in de wei. Lekker met z’n allen even napraten, eten en drinken bij tapas restaurant Fiësta in Weert. Gelukkig werd het eten gewoon aangedragen, want van bestellen zou niet veel terecht zijn gekomen. Moe maar voldaan werd de dag hier afgesloten en kon iedereen z’n mandje op gaan zoeken.

  Iemand een briljant idee voor volgend jaar?
  Claire.

  komma

  Meer farmtastisch nieuws

  • De ideale locatie voor je teambuilding? Een boerderij!

   11-04-2019
  • Een straffe employer brand is teamwork!

   11-04-2019
  • Vier tips om je employer branding te versterken

   21-03-2019