• Terug naar nieuws

  De ideale locatie voor je teambuilding? Een boerderij!

  De-ideale-locatie-voor-je-teambuilding-Een-boerderij-940x571

  “Op de boerderij lopen opgewekt en blij een meute medewerkers door elkaar of zij aan zij. Activiteiten in de wei de koeien staan erbij samen streven naar een doel genieten van een echt teamgevoel!”

  Deze vrij interpretatie van het meesterwerk van Plons, de gekke kikker – youtuben maar jonge lezers – omschrijft perfect wat een teambuilding op een boerderij teweegbrengt: koe-llega’s met happy faces die zich samen uitleven en koe-nnecteren en koe-mmuniceren tijdens beestig toffe activiteiten waarbij samenwerken essentieel is.

  Natuurlijk zeggen wij als specialist van avontuurlijke teambuildingactiviteiten op een boerderij dat zo’n setting een garantie op succes is. En daar hebben wij vier goede redenen voor.

  1. Mensen zijn kuddedieren

  Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn. En toch besteden de meeste werknemers het overgrote deel van hun werkdag aan de individuele uitvoering van taken. Samenwerken om een doel te bereiken is dan een welgekomen afwisseling. En laat dat nu net zijn wat je moet doen tijdens een teambuilding bij FarmFun. “Dat is zo toch bij elke teambuilding”, zeg je? Klopt. Maar waar kun je meer werken aan je kuddegevoel dan op een locatie waar je omgeven bent door een tweehonderdtal bonte en minder bonte ervaringsdeskundigen?

  2. The sky is the limit

  Yep, de hemel op de boerenbuiten bij FarmFun kan adembenemend zijn. Maar toch raden wij je aan om niet te veel naar boven te staren. Want dan gaat the real action aan je voorbij. En die is net zoals jij het wilt: avontuurlijk, intens of rustig, maar altijd amusant. De mogelijkheden op onze belevenisboerderij zijn eindeloos. Hier kun je het beste van jezelf geven, je creativiteit of competitiegeest tonen in ludieke denk- en doeopdrachten, de beuk erin gooien tijdens een partijtje bumperballen of met je coachingskills je koe-llega’s naar topprestaties leiden.

  3. Iedereen kan het

  Een teambuilding waarbij de helft van het team aan de kant zit of zucht omdat de activiteiten niets voor hen zijn, is geen succes en schiet zijn doel voorbij. Daarom werken we bij FarmFun een teambuilding op maat uit. Dat kan omdat onze locatie dat toelaat. Je vertelt ons wat je wilt en leert ons je pappenheimers kennen, en wij zorgen voor een programma waarin kalme Karl én sportieve Sonja hun talenten en vaardigheden kunnen benutten om samen de opdrachten tot een goed einde te brengen en veel fun te beleven.

  4. Dichter bij elkaar

  Een boerderij is voor veel mensen een plaats die hen uit hun comfortzone haalt. En als je je buiten je comfortzone bevindt, ga je op zoek naar steun en houvast. Het gevolg? Je legt sneller contact met anderen. Een teambuilding op een boerderij maakt dus dat koe-llega’s die op kantoor zelden met elkaar spreken, met elkaar aan de praat geraken en elkaar beter of op een andere manier leren kennen.

  Lees ook deze blogs van FarmFun over teambuilding:

  Wil je de meerwaarde van een teambuilding op onze boerderij aan den lijve ondervinden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  De-ideale-locatie-voor-je-teambuilding-Een-boerderij-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • Vier tips om je employer branding te versterken

   21-03-2019
  • Een teambuilding after work: het jongste kalfje in de FarmFun-stal

   15-03-2019
  • Een blik achter de schermen van FarmFun door Event Officer Mathijs

   07-03-2019