• Terug naar nieuws

  Een teambuilding after work: het jongste kalfje in de FarmFun-stal

  teambuilding-after-work-940x571

  Even een open staldeur intrappen. Als fijne mens die zich – al dan niet op Chinese wijze – opgegeven heeft om de teambuilding voor je afdeling of bedrijf te organiseren, heb je twee grote uitdagingen:

  • je moet een toffe activiteit vinden die voor ál je koe-llega’s geschikt is
  • en je moet bepalen wat het allerbeste moment is om je teambuilding te laten plaatsvinden

  Het goede nieuws? FarmFun kan je bij beide uitdagingen helpen! We komen zelfs met een gloednieuwe formule: de teambuilding after work.

  Alleen lachende gezichten op het erf

  Als specialist in teambuildings hebben wij een ruim aanbod aan activiteiten om je beestig te amuseren. Onze teambuildings zijn farmtastisch leuk voor enthousiaste voorhoedelopers, rustige zielen, handige harry’s en harriëttes en strategische meesterbreinen. Dankzij de combinatie van originele doe- en denkopdrachten met een zeer hoog fungehalte zie je op ons erf alleen maar lachende gezichten.

  U vraagt, wij draaien

  Elke teambuilding bij FarmFun is volgens het ‘u vraagt, wij draaien’-principe. Want dat is niet alleen bij trouwfeesten en golden-oldiesfuiven een garantie op succes. Ook teambuildings worden zo onvergetelijk. Concreet? Jij vertelt ons wat je wilt, en wij zorgen ervoor. Zelfs de concrete organisatie van je teamdag of teammoment nemen we voor een heel groot deel uit jouw handen, als je dat wenst.

  Nieuwe telg in de FarmFun-kudde

  Je uitdaging om een teambuilding te vinden waaraan iedereen plezier beleeft, is bij dezen dus gecoverd. Maar ook het moment hoeft je niet meer uit je slaap te houden. Bij ons kan alles. Wij organiseren teambuildingen van hele of halve dagen, door de week of in het weekend. En onze aanbodkudde is dus sinds kort met een kalfje uitgebreid. Haar naam? Teambuilding after work.

  Koe-coonen en koe-nnecteren na de werkdag

  Een teambuilding after work betekent stoom aflaten na een drukke werkdag door te koe-coonen en koe-nnecteren met je koe-llega’s. Samen doen jullie een of meerdere activiteiten om daarna heerlijk na te keuvelen met een drankje en lekker farmfood. We kunnen zelfs voor loeiend entertainment zorgen door onze dames. Ook dan gaan we natuurlijk uit van het ‘u vraagt, wij draaien’-principe. 😉

  Heb je interesse in een teambuilding after work? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Als teambuildingspecialist werken we een teammoment op maat voor je uit.

  teambuilding-after-work-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • Een blik achter de schermen van FarmFun door Event Officer Mathijs

   07-03-2019
  • Dit doe je niet tussen de soep en de patatten

   02-03-2019
  • Zes trends in teambuilding

   31-01-2019