• Terug naar nieuws

  Een winterteambuilding vol fun!

  winter-940x571

  5 redenen om voor een winterteambuilding te gaan

  Laten we eens beginnen met een associatiespelletje. Aan welke vijf zaken denk jij bij het woord … winter? Go!

  De lijst met mogelijke antwoorden is lang. Maar … we durven er ons hebben en houden op te verwedden dat teambuilding niet op jouw lijstje staat. Mocht dat wel zo zijn, neem dan even contact op en kom langs met een aanhangwagen om je prijs op te halen. ūüėä

  Winterteambuilding, baby!

  Toegegeven, het is niet verwonderlijk dat je een teambuilding niet meteen associeert met winter. Want wie doet er nu een winterteambuilding?! Wel, veel bedrijven eigenlijk … en wel om deze vijf redenen:

  •  Origineel moment

  De kans is heel groot dat je teamleden nog nooit een winterteambuilding gedaan hebben. Dat betekent dat je teambuilding sowieso – wat de activiteit ook is – origineel overkomt. En dat draagt absoluut bij tot het enthousiasme. Want verandering van spijs doet eten! Samen een hapje eten is trouwens een leuke afsluiter voor je winterteambuilding.

  •  Goede periode

  Het einde en het begin van het jaar zijn in veel bedrijven uitbol- en inloopperiodes. Ze zijn vaak minder druk, en vormen dus een goed moment om een teambuilding te organiseren. Bovendien zijn de feestdagen hét moment om samen te zijn. Je teamleden zitten in de mindset van bonding. Met een winterteambuilding versterk je dus de teamspirit.

  •  Extra cachet

  De koude temperaturen geven een winterteambuilding extra cachet. Doe je een activiteit buiten? Dan kunnen je teamleden een heerlijk frisse neus halen en voelen ze zich alive-and-kicking. Doe je een activiteit binnen? Dan krijgen ze dat warme en knusse gevoel dat zo typisch is voor de winter.

  •  Gezellig keuvelen

  Een winterteambuilding nodigt ook uit om na te praten. Zit je leuke activiteit erop? Dan is het heel fijn om samen rond een vuurkorf buiten of een haardvuur binnen te keuvelen met een lekker warm drankje of een hartverwarmende borrel. Die specifieke sfeer zet aan tot vertellen. Tongen komen los, verhalen worden gedeeld en je teamleden leren elkaar beter en op een andere manier kennen.

  •  Hetzelfde effect

  Jij en je collega’s vormen het hele jaar door een team. Dus ook in de winter. Een winterteambuilding heeft hetzelfde effect als een ‘gewone’ teambuilding, dus waarom zou je niet gaan voor een teambuilding in de gezelligste periode van het jaar?

  Ben je op zoek naar een leuke en originele winterteambuilding? Kom dan naar FarmFun. Want in en rond onze stallen is ook in de winter heel wat te beleven! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  winter-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • FarmFun wint voor tweede maal ‚ÄúCertificate of Excellence‚ÄĚ

   08-11-2019
  • Een originele teambuilding voor FrontForce uit Antwerpen

   18-10-2019
  • FarmFun opent derde vestiging in Merchtem

   26-09-2019