• Terug naar nieuws

  FarmFun behaalt voor derde keer ‘Certificate of Excellence’ met maximum score

  Foto Patrick Weltjens Kevin Van der Straeten (1)

  FarmFun, de pionier in plezierige teambuildingactiviteiten op eigentijdse boerderijen, heeft opnieuw het 'Eventplanner.net Certificate of Excellence' in de wacht gesleept tijdens de Festivak-vakbeurs in Mechelen. Voor de derde keer worden we beloond met deze eer, en wederom met de maximale score.

  Het is bijzonder dat we voor de derde keer het 'Certificate of Excellence' met de maximale score ontvangen. Dit is het resultaat van onze voortdurende toewijding en focus op klantgerichtheid, waarmee ons team unieke en onvergetelijke ervaringen biedt. We kijken vol verwachting naar de toekomst en blijven streven naar vernieuwing in ons aanbod van buitengewone teambuildingactiviteiten, omdat dat is wat onze klanten ervaren.

  FarmFun, ooit gestart als een nevenactiviteit op een melkveebedrijf in Bocholt, is nu een gevestigde naam in de teambuildingsector voor zowel B2B als B2C in Vlaanderen, en recentelijk ook in Nederland. Het voltallige 120-koppige FarmFun team heeft opnieuw met toewijding bijgedragen aan elke teambuilding, wat deze erkenning mogelijk heeft gemaakt. We zijn oprecht verheugd over deze prestatie en willen onze dank uitspreken aan onze 8 franchisenemers, die actief hebben bijgedragen aan dit succes.

  En er is meer goed nieuws: Binnenkort openen we een negende vestiging. Hoewel de exacte locatie nog niet onthuld wordt, markeert deze aankondiging wel de verdere expansie van het geliefde FarmFun-concept.

  Op zoek naar een teambuildingervaring waarbij elk individu kan deelnemen? Ontdek onze activiteiten

  Meer farmtastisch nieuws

  • Is teambuilding aftrekbaar als beroepskost?

   02-11-2023
  • Veerkrachtige spreuken voor op de werkplek

   31-10-2023
  • De beste vragen om het ijs te breken voor je team

   29-10-2023