• Terug naar nieuws

  FarmFun for business

  FarmFun for business

  Ben je op zoek naar een unieke en gevarieerde teambuildingervaring die iedereen mee op de kar krijgt? Bij FarmFun zetten we ons in om jou en je team een onvergetelijke dag te bezorgen, boordevol afwisselende Farm Expert Games op en rond ons melkveebedrijf. Of je nu een doener of een denker bent, jong of oud, sportief of wat minder, we zorgen ervoor dat iedereen betrokken is en met een sterker kuddegevoel naar huis gaat. Onze enthousiaste spelbegeleiders begeleiden jouw kudde door de activiteiten, zelfs op regenachtige dagen. En om de teamspirit ook achteraf levendig te houden, bieden we een Sterker Kuddegevoel Kit. Kies voor FarmFun om jouw team te binden, vinden en versterken met de perfecte begeleiding van jouw dag!


  Hoe een gevarieerde dag samenstellen?

  Wij doen er alles aan om voor jou een gevarieerde dag samen te stellen. Op het programma staan afwisselende Farm Expert Games die op en rond ons melkveebedrijf plaatsvinden. Iedereen, zowel denkers als doeners vinden hun rol binnen onze belevingsprogramma’s. Elk spel begint bij het achterste van de koe, dat bepaalt de teamindeling. Onder begeleiding van onze enthousiaste spelbegeleiders hoeft jouw team enkel te genieten. Wens je catering, een drankarrangementen of vooraf te vergaderen, geef het ons tijdig door zodat wij jou en je team volledig kunnen ontzorgen.


  Hoe iedereen mee op de kar krijgen?

  Als teamverantwoordelijke kan het soms een uitdaging zijn om iedereen enthousiast te maken voor teambuilding, want onbekend maakt onbemind. Maar uit de reacties achteraf blijkt dat we zelfs de grootste tegenstanders een onvergetelijke dag hebben bezorgd. Onze activiteiten zijn namelijk voor iedereen, ongeacht of je een blessure hebt, lichamelijk letsel hebt opgelopen of zwanger bent. Of je nu een jong en energiek veulen bent of een wat oudere en minder sportieve knol, koe-mpetitief of eerder afwachtend, we zorgen ervoor dat iedereen nog lang naloeit over de teambuilding.


  Hoe medewerkers te binden en vinden?

  Zelfs als je heel duidelijk, op de juiste momenten en gericht communiceert over je employer branding, kan het nog steeds zijn dat sommige medewerkers er weinig mee bezig zijn. Wil je dit voorkomen? Zorg er dan voor dat je employer branding in elke functie wordt geïntegreerd. Door de teamspirit in je bedrijf te versterken, vergroot je de impact van je inspanningen. Want hoe meer betrokkenheid vanuit het hele team, des te groter vaak het succes. Bij FarmFun helpen we je graag bij het organiseren van op maat gemaakte teambuildingactiviteiten!


  De perfecte begeleiding van jouw dag

  Het enthousiaste karakter van onze spelbegeleiders werkt aanstekelijk. Zij loodsen jouw kudde door de boerderij en de challenges heen en zorgen ervoor dat je meer krijgt dan verwacht.


  Hoe ook op een regenachtige dag een geslaagd teamevent organiseren?

  Maak je vooral géén zorgen dat je teambuilding bij regen in het water valt, want dan verhuizen we de teambuilding activiteiten naar onze grote schuur en de stallen.


  Hoe ook achteraf de kuddegeest levendig te houden.

  Wie kiest voor onze Farm Expert Games wordt met ons belevenisprogramma getrakteerd op een sterker kuddegevoel achteraf. Om ook op de werkvloer de kuddegeest levendig te houden, krijgt jouw kudde een Sterker Kuddegevoel Kit mee. Zo kan je ook achteraf op een FUNdamentele manier naar het mentale welzijn van jouw  team peilen.

   

  Kortom, bij FarmFun zijn we vastbesloten om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bieden, en we geloven sterk in de kracht van teambuilding. Onze enthousiaste spelbegeleiders staan klaar om jouw kudde door deze unieke Farm Expert Games te leiden, ongeacht het weer. En met onze Sterker Kuddegevoel Kit kun je de teamspirit levendig houden, zelfs na de activiteiten. Dus waar wacht je nog op? Kies voor FarmFun en versterk de banden binnen jouw team, vind de verbinding en versterk jullie samenwerking met de perfecte begeleiding voor jouw dag!

  Meer farmtastisch nieuws

  • Winterse Teambuildings met Cowzy Farm Vibes

   10-10-2023
  • Week van het Werkgeluk 2023: Het belang van werkplezier en teambuilding

   26-09-2023
  • Hoe ‘spelletjes’ de teamwerking versterken

   25-09-2023