• Terug naar nieuws

  Winterse Teambuildings met Cowzy Farm Vibes

  Wie is koe-rupt?

  Er lijkt geen einde te komen aan de zomer van 2023, maar binnenkort staat de winter voor de deur. Dit is het perfecte moment om je team bijeen te brengen en ze onder te dompelen in de Cowzy Farm Vibes van FarmFun voor een onvergetelijke winterteambuilding. Bij FarmFun begrijpen we dat teambuilding het hele jaar door cruciaal is, want de kracht van communicatie en teambinding mag nooit onderschat worden. Daarom hebben we twee spannende en interactieve programma's ontwikkeld om jouw team te inspireren en beter te laten samenwerken. Laten we eens kijken naar wat "Wie is Koe-rupt?" en het "Winterprogramma Farm Expert Games" te bieden hebben.


  Wie is Koe-rupt? - Een spannende uitdaging

  Bij "Wie is Koe-rupt?" draait alles om spanning en teamwork, terwijl je samen met je team de sa-BOE-teur probeert te ontmaskeren. Waarom gedraagt die ene collega zich plotseling zo onhandig, en waarom lijkt het geheugen van een ander zo lek als een zeef? Plotseling is iedereen verdacht, en twijfel slaat toe. Dit hilarische programma combineert strategisch denken met leuke doe-opdrachten en kan binnen slechts 2,5 uur worden voltooid. Plezier is gegarandeerd! "Wie is Koe-rupt?" is de perfecte activiteit voor vriendengroepen of collega's die op zoek zijn naar een leuke after-work ervaring.

  Houd er rekening mee dat "Wie is Koe-rupt?" alleen beschikbaar is tussen 01/11 en 01/04 en niet op onze boerderijen in Merchtem, Essen en Velp NB.


  Winterprogramma Farm Expert Games

  Het Winter Games biedt een andere manier om je collega's beter te leren kennen. Dit programma zit boordevol leuke denk- en doe-opdrachten die je samen met je team moet voltooien om eeuwige roem te verdienen. Het vereist samenwerking en het benutten van elkaars talenten. Als aandenken krijgt elke klant een 'Sterker Kuddegevoel Kit' om de teamspirit mee naar de werkvloer te nemen. Want het hele jaar door pluk je de vruchten van een succesvolle teambuilding.

  Dit winterse programma omvat zes uitdagende proeven op de boerderij en is geschikt voor diverse groepen. Het plezier duurt maar liefst 3 uur, en er zijn lekkernijen en fruit inbegrepen voor iedereen.

  Let op: Deze activiteit is niet beschikbaar op onze boerderijen in Merchtem en Essen.

  Zorgeloos teambuilden bij FarmFun

  We begrijpen dat het organiseren van een teamuitje uitdagend kan zijn. Bij FarmFun nemen we graag alle zorgen uit handen. Jij kiest een datum en trommelt je team op, en wij regelen de rest. Van het vastleggen van blijvende herinneringen door teamfoto's te maken en deze naar ieders mailbox te sturen tot het verzorgen van catering en zelfs het regelen van de groepsindeling. Je kunt altijd rekenen op een warme ontvangst, en eventuele last-minute problemen lossen we graag voor je op.

  Geschikt voor Iedereen

  Maak je geen zorgen als je twijfelt of je team geschikt is voor onze programma's. Onze belevingsprogramma's zijn geschikt voor diverse groepen, ongeacht hun sportiviteit, leeftijd, of achtergrond. Bij FarmFun kun je al een winterteambuilding boeken vanaf 10 deelnemers, tot wel 70. We bieden flexibiliteit, en je hoeft het exacte aantal deelnemers pas 72 uur van tevoren door te geven. Dus, bezorg jouw team deze winter "Cowzy Farm Vibes" en versterk de band tussen je collega's terwijl je samen plezier hebt op de boerderij. Een gemotiveerd team is immers de motor van jouw organisatie. Boek nu jouw winterteambuilding bij FarmFun en laat de warme ontvangst en het plezier beginnen!


  Eindejaarstip

  Waarom zou je je team dit jaar niet bedanken met een teambuilding in plaats van de gebruikelijke eindejaarsgeschenken? Of kies voor een van onze winteractiviteiten als alternatief voor het standaard kerstfeest, teamuitje of de nieuwjaarsreceptie.

  Meer farmtastisch nieuws

  • Week van het Werkgeluk 2023: Het belang van werkplezier en teambuilding

   26-09-2023
  • Hoe ‘spelletjes’ de teamwerking versterken

   25-09-2023
  • Wat maakt een teambuilding doeltreffend?

   28-08-2023