• Terug naar nieuws

  De leukste en warmste winterteambuilding beleven zonder zorgen

  IMG_7919-1669553418215

  De koe-mmunicatie en de bonding tussen koe-llega's en teamleden is belangrijker dan ooit. Nu de winter voor de deur staat en de eindejaarsrush wordt ingezet is het moment daar om een "Cowzy Farm Vibe" te plannen voor jouw kudde.  Ideaal om ze bedanken, te motiveren, elkaar beter te leren kennen en de employer branding op te krikken tijdens een winterteambuilding.

  Mag het spannen?

  Heb je echte Sherlock-cows en secret-cows in je team? Denk dan aan een spannende challenge als "Wie is Koe-rupt?". Als één kudde speel je 5 opdrachten waarbij je elkaar blindelings moet vertrouwen, terwijl je weet dat één koe-llega de koe achter de kar spant. Haal jij deze saBOEteur eruit? Niets is wat het lijkt het is zeker geen piece of cow!

  "Zonder zorgen" zei ik dus

  Je ziet zo'n gezellige winterteambuilding al helemaal voor je, maar het ontbreekt je aan de tijd om het te organiseren? Wij bij FarmFun kunnen er ons wat bij voorstellen :). Spontaan moet ik terugdenken aan de vrachtwagen met de grote tekst: "Simply order. We'll do the rest.". Maar wat bleek? Die vrachtwagen deed enkel het vervoer. Niet het lossen. Eigenlijk maakten ze niet helemaal waar wat ze zegden. Bij FarmFun trachten we je maximaal te ontzorgen. Tot zelfs het maken van de foto's én het bezorgen in ieders mailbox, de catering, de groepsindeling,... En gaat er last-minute toch iets in de soep? We lossen het voor je op.

  Een onvergetelijke namiddag met een hele warme ontvangst! Dikke pluim voor het enthousiasme van de gastvrouw! We hebben een onvergetelijke winterteambuilding gehad. Dankjewel!! - Marleen Six

   

  -> Wil je meer leesvoer over wat onze farmbassadeurs schreven over FarmFun? Check dan alle reviews hier. 

  Grote kudde?

  Je weet nog niet als iedereen meegaat of je ook de partners zal uitnodigen? No worries! De winterteambuilding bij FarmFun kan je al boeken vanaf 10 deelnemers tot  70. We zeiden toch "zonder zorgen",  het exacte aantal hoef je pas 72 uur vooraf te kennen. Van flexibiliteit gesproken.

  Ik heb vleeskoeien, geen melkkoeien

  Is het winterprogramma "Wie is Koe-rupt?" wel geschikt voor mijn kudde? Of omgekeerd: zijn mijn cow-workers de juiste voor dit concept? De kans is BOE-zonder groot! We bouwden een belevingsprogramma welk uiermate geschikt is voor gevarieerde kuddes. Ook het jouwe dus!

  Ben je al helemaal van je melk?
  Check dan onze nieuwste winterteambuilding! #allemaalmelkkoeien

  Cover Winterteambuilding-1669561594049

  Meer farmtastisch nieuws

  • Wil jij ook een 'funbelievable farmer' worden?

   12-11-2022
  • Een FARMtastische teambuilding voor Sun Calor

   09-11-2022
  • FarmFun kiest een nieuwe adviesraad

   09-11-2022