• Terug naar nieuws

  Een FARMtastische teambuilding voor Sun Calor

  Sun Calor 2-1667989222851

  Sun Calor is een gespecialiseerde firma die zich bezig houdt met tank- en bodemsaneringen voor industrie en particulier. Maar de boog hoeft niet altijd gespannen te staan en de directie vond dat de medewerkers wel een beleving verdienden. Via het blad dat Hasco Invest periodiek uitgeeft hechtte aandacht aan deze teamdag via een artikel.  We citeren het hier graag voor jou!

  Het was fijn om te zien dat de sfeer tussen alle deelnemers goed zit - Sun Calor bv

  De teambuilding van Sun Calor vond plaats bij FarmFun in Geel en was bijzonder 'fun'! Na de verwelkoming met een lekkere barbecue was het tijd voor het echte werk: de verschillende spellen die volledig in thema van de boerderij plaatsvonden. De koe-llega's leefden zich helemaal uit tussen de koeien, in de stal en op de hooizolder. De boerin begeleidde hen bij alle activiteiten en al snel werd duidelijk welke collega's een verborgen talent voor de boerderij hadden.
  Het was bijzonder fijn om te zien dat de sfeer tussen alle deelnemers, of het nu om arbeiders of kantoormedewerkers gaat, helemaal goed zit. Op het einde van de dag kreeg de winnaar een 'farmtastische' trofee die ongetwijfeld een mooi plekje zal krijgen. 

  We wensen deze toffe kudde nog veel werkplezier toe en appreciëren dat zij voor FarmFun kozen!

  Meer farmtastisch nieuws

  • Vier efficiënte tips om het enthousiasme binnen jouw organisatie te vergroten

   07-07-2022
  • Een originele teamuitstap … en andere tips om je team te motiveren

   01-07-2022
  • Waarom Coca Cola het verlof niet inzet met FarmFun

   23-05-2022