• Terug naar nieuws

  Waarom Coca Cola het verlof niet inzet met FarmFun

  Nat TB 0522_251klein

  Waarom Coca Cola Belgium het verlof niet inzet met FarmFun

  De marketeers van JBC, de koe-llega’s van SD Worx People Solutions, de kudde van Procter & Gamble of het team van Coca Cola: hoe zetten zij het verlof in? Wel, NIÉT MET FARMFUN. Ha nee!? Nee. Toch dit jaar niet meer, want zij zijn nog maar nét langs het plezierigste erf van ‘t (platte)land gepasseerd.

  Hoe jij een beestig leuk verlof kan inzetten met de collega's? Dat lees je onderaan deze farmtastische kiekjes van team Coca Cola Belgium tijdens hun teambuilding met FarmFun. 

  Coca Cola (20 x 4 cm)

  Een beestig goed verlof inzetten doe je met...

  5be5f12a-5743-08d7-5a09-9a259cdc8098

  …een vleugje koe-mpetitie

  Wie een stap onze FarmFun-boerderijen zet, betreedt een stressvrije zone. Maar we willen je toch verwittigen: die rustige koe-llega die plots alles op alles zet om de overwinning binnen te halen? De goudeerlijke teamplayer die schaamteloos valsspeelt? De zelfzekere medewerker die tot jolijt van de rest met moeite zijn verlies moet verteren?

  Het is geen uitzondering meer. 😉

   

  klein farmfood

  …voldoende drank en boergondisch FarmFood

  De hongerigen spijzen en de dorstigen laven: het zijn ook twee van ónze zeven barmhartigheden. Want wij kunnen ook meer dan de vier magen van een koe stillen. Kies voor een boerenplank, smul van de Farm Burger, geniet samen van een royale barbecue en graai lustig in onze koe-lkasten. 

  Benieuwd naar ons FarmFood?
  klein madam

  …weinig zorgen

  Boek zonder al te veel gekoe jouw teammooohment via onze online reserveringstool. Of doe je liever een Bella’ke? Kijk onze inspiratiegids in, ontvang snel een offerte en teken online. Het enige waar jij je zorgen om maakt de dag zelf? Of je kaakspieren niet te veel pijn gaan doen van het lachen!

  Download onze inspiratiegids
  groep klein

  …álle koe-llega’s

  Niemand die achterop blijft tijdens onze Farm (Expert) Games. De rode draad? De fun! Maar vooral ook: fun voor iédereen. Ook voor zwangere Liesbeth en Thomas met de tenniselleboog.

  Ontdek onze belevingsprogramma's

  Doe 'n Bella'ke!

  Heb je vragen over de organisatie van een teamdag? Of wil je een teamevent organiseren waarbij je koe-llega’s intens met elkaar koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen? Neem dan gerust contact met ons op via mail (info@farmfun.be) of doe een Bella'ke (+3226691666) voor meer info.

  Meer farmtastisch nieuws

  • Over sociaal beest Dorien, spelbegeleider @ FarmFun Geel

   12-05-2022
  • Zo zorg je ervoor dat je team gemotiveerd blijft

   26-04-2022
  • Waarom je NU best een teambuilding plant

   09-03-2022