• Terug naar nieuws

  Over sociaal beest Dorien, spelbegeleider @ FarmFun Geel

  facebook

  🌿 Dorien is echt een sociaal beest. De Chiro is ze onlangs ontgroeid, maar haar engagement en organisatietalent weigert ze op stal te zetten. “Samen met een aantal vriendinnen heb ik Jong Larum (JoLa) opgericht. We organiseren fijne activiteiten voor jonge mensen/ouders uit Larum, de plek waar ik opgegroeid ben. Ons uitgangspunt: als we mensen maar kunnen verbinden.” Koe bezig, Dorien!


  🌿 Haar mooiste FarmFun-anekdote? “Tijdens een van m’n eerste teambuildings begeleidde ik een bedrijf waarvan de meeste koe-llega’s elkaar niet zo goed kenden. Die terughoudendheid tijdens het eerste spel versus de koe-hesie tijdens dat laatste spelletje: ongelofelijk! De werksfeer werd in no time aan de kant geschoven voor een leuke, losse sfeer. Ik weet nog dat ik daarna meteen een teambuilding voor m’n eigen team – een kinderdagverblijf - heb geboekt 😃”


  🌿 En ook de koe-nnectie in team FarmFun Geel zit goed. “Ingrid en Rob – onze Chief Executive Farmers - hebben ons onlangs nog uitgenodigd voor een etentje bij hen thuis. Súpergezellig. Eén ding is zeker: wij hebben in Geel de meest hechte koe-llega’s van FarmFun.” Een gedurfde, maar zeer overtuigde uitspraak van cow-worker Dorien! 😉

  Meer farmtastisch nieuws

  • Zo zorg je ervoor dat je team gemotiveerd blijft

   26-04-2022
  • Waarom je NU best een teambuilding plant

   09-03-2022
  • Tijd besparen als ondernemer: vier FUNdamentele tips

   18-11-2021