• Terug naar nieuws

  Zo zorg je ervoor dat je team gemotiveerd blijft

  klein

  Een sterk, geëngageerd team is meer dan ooit een van de grootste uitdagingen van een onderneming. Hoe zorg je ervoor dat het team gemotiveerd blijft? Hoe geef je aan dat ook het mentale welzijn van belang is op de werkvloer?

  Teambuildingsactiviteiten spelen hierin een grote rol. Het is dé manier om medewerkers te bedanken, te betrekken en te blijven stimuleren om zich elke dag opnieuw te blijven inzetten voor andermans business. Maar, niemand wil echter dezelfde activiteiten doen die ze al jaren doen. Zijn je medewerkers of collega's die traditionele teambuildings beu? Durf te gaan voor een andere invalshoek!

  Lees verder onder de foto

  210930-FARMFUN MERCHTEM-LOW RES-ILLIASTEIRLINCK-73

  Scoor met een uniek concept

  Wil jij de kuddegeest versterken en terwijl scoren met een geweldig teamevent? Volg het onderstaand stappenplan en beleef samen met jouw collega's een origineel teammoohment waar iédereen nog lang over zal loeien.

  1. Kies een datum. Prik met een aantal collega’s een datum of laat iedereen Doodle-gewijs mee over de timing van het teamevent beslissen.

  2. Verken de markt en bepaal je budget. Karten, paintball, een moorddiner… verlaat de platgetreden paden en ga binnen je budget op zoek naar een uniek concept. Wat denk je van skimboarden? Of een survival op zee? Of ben je op zoek naar een teamevent dat gesmaakt wordt door een breed publiek? Check dan onze Farm Expert Games

  3. Laat je kuddegenoten meebeslissen. Betrek de koe-llega’s mee in het ultieme beslissingsmoment. Lijst drie spraakmakende teamactiviteiten op en giet ze in een poll. Stuur eventueel wat extra info per activiteit mee. Download onderaan deze pagina onze inspiratiegids. 

  4. Leg je teammoohment vast. Laat niets aan het toeval over en reserveer jouw originele teambuilding. Denk op voorhand nog even na over de catering. Ga je bijvoorbeeld voor een boergondische barbecue, frietkraam of luxebroodjes?

  5. Bereid de koe-llega’s voor. Stel iedereen op de hoogte van het gekozen event en licht toe wat je nog van hen verwacht (doorgeven dieetwensen, meebrengen gepaste kledij). Wakker de koe-mpetitie aan bij je cow-workers en zorg zo voor een maximale aanwezigheid!

  6. Laat de versterkte kuddegeest op de werkvloer nazinderen. Bekijk samen tijdens de lunch de foto’s. Keuvel aan het begin van een meeting na. Of peil het mentale welzijn op een FUNdamentele manier met het Sterker Kuddegevoel Kit dat je meekrijgt na de Farm Expert Games.

  Durf jij van de platgetreden paden af te wijken? Vraag dan onze inspiratiegids aan en ontdek ons volledig aanbod.  Of neem gerust contact met ons op via mail (info@farmfun.be) of doe een Bella'ke (+3226691666) voor meer info.

  Inspiration Guide mockup

  Meer farmtastisch nieuws

  • Waarom je NU best een teambuilding plant

   09-03-2022
  • Tijd besparen als ondernemer: vier FUNdamentele tips

   18-11-2021
  • We gaan weer de boer op met vrienden en collega‚Äôs

   09-09-2021