• Terug naar nieuws

  De mascotte van FarmFun Essen

  Lola-940x571

  Een boerderij zonder dieren is zoals een akoestische set van een metalband. Het is misschien niet slecht, maar er ontbreekt iets essentieels. Gelukkig zijn we bij FarmFun the real deal en hebben wij een hele beestenboel op en rond ons erf rondlopen. En of het nu loeit, blaft, hinnikt, miauwt of piept, elk dier maakt deel uit van onze familie en verdient dus een moment in de spotlights. Deze keer: Lola, de bijzonder geit van FarmFun Essen.

  BIO

  Naam?

  Lola, dochter van Lisa. Moeder en dochter vormen het duo L&L.

  Leeftijd?

  Drie lentes jong. Ze is al bij ons sinds onze start in 2018 en heeft de groei van onze FarmFun-franchise vanop de eerste rij meegemaakt.

  Sociale status?

  Een gelukkige alleenstaande moeder. Beviel in november 2019 van haar dochter Mieke en een stevige zoon, die nu een onbekommerd leventje leidt op een ander erf.

  Hobby’s?

  Uren mekkeren met haar dochter over de andere dieren op onze boerderij. Ook klimmen is een van haar favoriete activiteiten. Lola geraakt overal op: het dak, een ladder, onze pony Elodie … Daarnaast geniet ze voluit van lekker brood en appels en houdt ze ervan om in onze loungeset wat te chillen in de zon.

  Karaktereigenschappen?

  Lola is heel eigenwijs, nieuwsgierig en speelt graag de baas. Ze heeft geen last van hoogtevrees en is heel sociaal. Vooral kinderen vindt ze helemaal top.

  Sterktes?

  Haar leidinggevende capaciteiten. Ze is echt the leader of the pack.

  Fun fact?

  Lola is eigenlijk een kat vermomd als geit. Ze komt altijd op haar pootjes terecht. Zelfs als ze van het dak springt.

  Takenpakket bij FarmFun?

  Lola is de mascotte van FarmFun Essen. Iedereen in de buurt kent haar en haar dolle fratsen. Tijdens teambuildings zorgt ze soms voor extra animatie als ze weer eens ontsnapt is, en gewoon tussen de deelnemers komt staan, klaar om mee te doen.

  Lola-940x571

  Meer farmtastisch nieuws