• Terug naar nieuws

  Corona-update

  Corona_FarmFun-940x571

  Wat met mijn geboekte activiteit?


  Je kan er niet naast: alle events groot of klein worden van overheidswege gecanceld tot 8 juni, dus ook een aanzienlijk aantal teambuildings. We vinden het jammer dat we jouw groep nog niet mogen ontvangen maar uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Je geboekte activiteit zal je kosteloos kunnen verschuiven naar een nieuwe datum.

  De Nationale Veiligheidsraad heeft zich nog niet uitgesproken over een eventuele heropstart. We zullen hiervoor nog tot eind mei geduld moeten oefenen. We zijn bij FarmFun wel blij dat de overheid veel belang hecht aan ontspanning en vrijetijdsbesteding tijdens deze blijf-in-uw-kot-periode. Ontspanning en beweging zijn nu eenmaal beter voor je gezondheid en immuniteit. Bovendien is op de boerenbuiten voldoende plaats om afstand te houden. Met deze overtuiging, in combinatie met een afnemende infectiedruk, hopen we weer snel voor jullie aan de slag te kunnen.

  Moeilijkere werkomstandigheden, weinig sociaal contact en het advies om deze zomer in het binnenland te blijven, zijn signalen die er op kunnen wijzen dat de komende maanden onze agenda nog goed gevuld wordt. We raden aan om nu al een nieuwe datum te prikken zodat je zeker bent van je plekje. Het geeft je bovendien perspectief om uit te kijken naar een leuk moment met je vrienden of koe-llega’s. Verplaatsen zal in deze corona-periode kosteloos blijven.

  Volledigheidshalve: voor annuleren zijn onze gewone voorwaarden van toepassing, waardoor er kosten aangerekend kunnen worden.

  Intussen werken we op al onze vestigingen hard om een nog betere versie van FarmFun te kunnen neer zetten. We hopen dat je met de door FarmFun genomen maatregelen en flexibel omboeken kan uitkijken naar een leuke beleving. Je kan er zeker van zijn dat je altijd recht hebt op een verplaatsing naar een andere datum (zonder beperking in tijd) of locatie als door het coronavirus je activiteit niet kan doorgaan.

  Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.
  Het FarmFun team.

  5 tips om verbonden te blijven met je team

  Corona_FarmFun-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • 5 tips om met je team verbonden te blijven

   15-04-2020
  • Vier teamuitjes die je gelukkig gemist hebt

   21-12-2019
  • Een winterteambuilding vol fun!

   18-12-2019