• Terug naar nieuws

  Een avontuurlijke teambuilding voor de medewerkers van De Barrier en ’t Driessent

  Een-avontuurlijke-teambuilding--940x571

  Restaurants en feestzalen De Barrier in Houthalen-Helchteren en ’t Driessent in Diepenbeek behoren tot dezelfde groep. Maar … door de geografische ligging van beide vestigingen zien de medewerkers van de verschillende locaties elkaar niet vaak. Daarom koos het management voor een avontuurlijke teambuilding op de belevenisboerderij van FarmFun Bocholt om samen te genieten van een leuk en ontspannend moment en zo dichter naar elkaar te groeien.

  Maître Chris Royen: “Een avontuurlijke teambuilding bij FarmFun is ideaal om de teamspirit te versterken en je collega’s beter te leren kennen. Je moet opdrachten doen waaraan zowel denkwerk als handigheid te pas komen. En dankzij de bijzondere omgeving gaat dat natuurlijk gepaard met de nodige hilariteit. Onze teambuilding bij FarmFun was echt een voltreffer.”

  Verwachtingen ingelost

  “Er waren maar twee mensen die wisten wat we gingen doen. Voor alle andere medewerkers – mezelf inclusief – was de teambuilding een volledige verrassing. We hadden alleen de instructie gekregen om warme kleren te dragen die vuil mochten worden. Dat creëert natuurlijk verwachtingen. En die heeft FarmFun helemaal ingelost.”

  De verliezer bakt het vlees

  “Het onthaal was warm en hartelijk. We kregen bij een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai uitleg over de activiteiten. De mensen die onze teambuilding organiseerden, hadden ons ingeschreven voor de Farm Challenge. We werden ingedeeld in vier groepen en moesten het tegen elkaar opnemen. De verliezers zouden ’s avonds het vlees op onze teambarbecue moeten bakken!”

  Altijd opgewekt

  “De opdrachten waren heel plezant, origineel en goed bedacht. We hebben een jong en bruisend team en iedereen ging er vol goesting tegenaan. De locatie is echt ideaal voor een avontuurlijke teambuilding. En de mensen van FarmFun zijn top! Ze waren heel vriendelijk en bleven altijd lachen. Ook als sommigen van ons probeerden vals te spelen.”

  Iedereen tevreden

  “Een teambuilding bij FarmFun is een echte aanrader. Iedereen was er vol lof over. Zelfs de verliezers. 😉 De organisatoren hebben meerdere bedankberichtjes van onze medewerkers ontvangen. De teambuilding heeft ons wij-gevoel een boost gegeven! In onze zaken komen veel professionele klanten over de vloer en ik heb al veel reclame voor FarmFun gemaakt. En dat zal ik in de toekomst zeker blijven doen!”

  Wil je ook de samenhorigheid in je team versterken met een avontuurlijke teambuilding? Neem dan gerust contact met ons op.

  Een-avontuurlijke-teambuilding--940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • De teamspirit verbeteren doe je met een teambuilding, toch?

   07-05-2018
  • 5 originele teambuildingactiviteiten voor op kantoor

   27-04-2018
  • Hoe kan je teamvorming bevorderen?

   22-04-2018