• Terug naar nieuws

  FarmFun opent achtste vestiging in Nederland!

  fam. van thiel

  Vanaf eind augustus kunnen mensen in de regio van het Land van Cuijk, specifiek in Velp Noord-Brabant, onbezorgd de boer op met koe-llega's en vrienden. FarmFun, de specialist in teamuitjes op de boerenbuiten, opent zijn achtste belevenisboerderij en de eerste in Nederland. Aan het hoofd van deze locatie staat de familie van Thiel, met Chief Executive Farmers Marijn en Pascal, en hun partners Esther en Lieke. "Binnenkort verwelkomen we bedrijven, verenigingen en vrienden die het kuddegevoel willen versterken bij ons op de boerderij!"

  Koe-mmuniceren en koe-nnecteren. Dat zijn de sleutelwoorden bij FarmFun. Met de Farm Games en Farm Expert Games krijgen koe-llega’s en/of vrienden een leuke mix van denken en doen voorgeschoteld om de teamgeest te versterken. Het erf, de stallen en de weides rond het melkveebedrijf van de familie van Thiel in de Heistraat in Velp vormen de setting waar hun 300 melkkoeien binnenkort het gezelschap krijgen van kuddes koe-llega’s en/of vrienden.


  Een logische stap

  Marijn en Pascal van Thiel: "We stellen ons melkveebedrijf al geruime tijd open voor burgers en studiegroepen. We zijn een zichtstal waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in de ligboxenstal. Vooral fietsers maken hier veel gebruik van en werpen even snel een blik. Daarnaast is Esther betrokken bij Klasseboeren, waar basisschoolkinderen een rondleiding krijgen en van alles te weten komen over de boerderij. Toen Patrick Weltjens, medeoprichter van FarmFun, bij ons kwam aankloppen, hoefden we niet lang na te denken om de stap te zetten."


  Een br
  ug tussen boer en burger

  "De landbouw komt de laatste tijd minder positief in het nieuws vanwege de stikstofproblematiek. Wij wilden iets doen om burgers kennis te laten maken met de boerderij en zo de kloof tussen boer en burger te verkleinen", aldus Marijn. "Na een bezoek aan een FarmFun-boerderij in België groeide ons enthousiasme. Natuurlijk hadden we ook vragen over wat er allemaal bij komt kijken, want het werk op de boerderij gaat gewoon door. Uiteindelijk hebben we de sprong gewaagd en besloten om ervoor te gaan met z'n vieren." Binnenkort openen ze dus hun staldeuren voor het publiek.

  Ruimte voor Enthousiasme

  "Op al onze FarmFun-vestigingen wordt de kar voortgetrokken door ambitieuze boeren en boerinnen, ook wel bekend als Chief Executive Farmers. Samen met hun spelbegeleiders streven zij ernaar om de teamgeest te versterken en elke deelnemer, van de sportieveling tot het eerder rustige type, een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij onze teambuildings staan fun, enthousiasme en koe-mpetitie centraal. Bovendien zijn we nog steeds op zoek naar melkveehouders die hun activiteiten willen uitbreiden, en dit zowel in Vlaanderen als in Nederland," besluit Patrick.

  Inspiratie nodig? Vraag je gratis inspiratiegids aan! 

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties

  Meer farmtastisch nieuws

  • Is een teambuilding verplicht?

   27-06-2023
  • Team Building: Ontdek de Kracht van Samenwerking!

   22-06-2023
  • Hoe overtuig je je baas bij het kiezen van een teambuildingactiviteit?

   24-05-2023