• Terug naar nieuws

  Hoe overtuig je je baas bij het kiezen van een teambuildingactiviteit?

  Ontwerp zonder titel (3)

  Het is mogelijk dat jouw baas andere verwachtingen heeft van een teambuilding dan jij. Maar hij heeft je gevraagd om meerdere voorstellen in te dienen. Na wat speurwerk heb je enkele voorstellen waaruit je baas kan kiezen, maar eigenlijk heb jij al lang je keuze gemaakt. Dus hoe kun je je baas overtuigen van jouw voorkeur?


  1.  Voornaamste Unique Selling Points (USP's)

  Ga na waar het teambuilding concept voor staat en wat je kan verwachten. Lijst de unieke punten op per aanbieder. Voorbeeld USP's van Farmfun zijn:

  • Geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en mobiliteit, evenals voor zowel strategische als praktische medewerkers.
  • Gegarandeerde variatie: er zijn tal van denk- en doe-opdrachten die de teamdag tot een echte belevenis maken.
  • Onze enthousiaste begeleiders maken het verschil. Ze zijn dynamisch en zorgen ervoor dat je altijd meer krijgt dan je verwacht.
  • Onverwachte problemen? Wij hebben altijd een passende oplossing paraat. 
  • Maximale ontzorging. Wij nemen de volledige organisatie op ons, van het indelen van de groepen tot het bezorgen van foto's in de individuele mailboxen. Het aantal deelnemers kan via je persoonlijke link nog gewijzigd worden tot 72 uur vooraf.
  • Afstand is geen probleem. We hebben meerdere FarmFun-locaties, dus er is altijd wel een in de buurt.
  • Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ondanks dat FarmFun actieve teambuilding aanbiedt, ligt het ongevallencijfer onder de 0,1%. Spierpijn van het lachen wordt hierbij uiteraard niet meegerekend. ;)
  • Milieubewust. Het combineren van bedrijfsdoelstellingen zoals het verhogen van employer branding en het beschermen van het milieu kan uitdagend zijn. Maar bij FarmFun is dat geen probleem. We hergebruiken onze materialen en werken met vaste locaties, waardoor er minder vervoer nodig is en de ecologische voetafdruk kleiner wordt. (Lees meer)

  Check HIER of FarmFun biedt wat jij verwacht en HIER waarom een boerderij een goede keuze kan zijn.

  2. Controleer klantbeoordelingen

  Bekijk de reviews van klanten op platforms zoals Google, Facebook, of in het geval van FarmFun, via Kiyoh. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk en geven een goed beeld van wat je kunt verwachten.

  3. Maak een planning

  Werk je voorstel goed uit. Denk aan vervoer, catering, reistijden, dagindeling, kleding, budget, enzovoort.

  4. Te weinig budget?

  Zijn de budgetten nog gebaseerd op oude, goedkopere prijzen? Overtuig je baas ervan dat het toch nuttig is iets meer te spenderen dan begroot. Moet je toch bezuinigen? Doe dat dan op de catering en niet op de activiteit, want dat levert het grootste rendement op voor het team.

  5. Boek een persoonlijk gesprek met je baas.

  Vraag even tijd om je voorstel persoonlijk toe te lichten in plaats van een mailtje te sturen. Dat vergemakkelijkt het argumenteren.

  Door deze stappen te volgen en je voorstel persoonlijk toe te lichten, vergroot je de kans om je baas te overtuigen van jouw voorkeur voor de teambuildingactiviteit.

  Inspiratie nodig?

  Onze 'Inspiratiegids' is een super handig hulpmiddel om het voorstel kracht bij te zetten. De laatste versie vind je steeds bij de offerte of kan je downloaden vanaf onze website.

  Download onze inspiratiegids

  Meer farmtastisch nieuws

  • Maak werk van je merk met FarmFun

   11-05-2023
  • Boost je team deze lente met FarmFun's teambuilding activiteiten!

   30-03-2023
  • Geef je kantoor een boost met een inspirerende quote

   14-03-2023