• Terug naar nieuws

  “We zouden nog eens een teambuilding moeten regelen. Doe jij dat even?”

  Farm Expert Games 4

  Beestig leuke teambuilding organiseren zonder de kluts kwijt te raken? Boer zoekt team!


  Hey daar, teambuilders-in-spé! Zit je met je handen in het hooi omdat je de perfecte teambuilding moet organiseren? Geen koeienzorgen meer, want bij FarmFun nemen we je mee op sleeptouw om van jouw evenement een uierst succes te maken! We begrijpen als geen ander de hooiberg aan vragen die je hebt. Dus, laten we samen de staldeuren openzwaaien naar een zorgeloze ervaring.

  Vooraf: Klaar voor de start? Grazen maar!

  • Offerte zonder boe-renkels: Duidelijkheid is key. We geven je een glasheldere offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Of je nu een kleine kudde of een hele veestapel meebrengt, we zorgen dat alles op rolletjes loopt.
  • Keuzes maken zonder te verdwalen in de wei: Van knotsgekke "Bullshit" kabelbaan tot een boerenescaperoom, we helpen je de perfecte activiteiten te kiezen die bij jouw team passen. En als je van gedachten verandert, geen paniek! Wijzigingen in je boeking zijn zo gepiept.

  Tijdens de teambuilding: Alle hens aan dek!

  • Teamindeling met een twist: Geen zorgen over wie waar hoort; wij regelen een teamindeling die zorgt voor de meest dynamische synergie en de breedste glimlachen.
  • Kiekjes van je kudde: Wij zorgen voor de foto's, zodat jullie je kunnen concentreren op het plezier. En je krijgt ze nog bezorgd ook, als blijvende herinnering aan een dag vol gegiechel en geblaat.
  • Calamiteiten? Geen kalfje te wassen: Mocht er onverwachts een koe over de dam zijn, staan wij klaar om elk probleem vlotjes op te lossen. Wij willen immers dat jouw dag zo vlekkeloos verloopt als de vacht van een pasgewassen lammetje.

  Na de pret: Reflectie in de stal

  • Een blik in de voederbak: Jouw mening is goud waard. We houden een tevredenheidsbevraging om jouw ervaringen te grazen te nemen en ons aanbod nog beter te maken.
  • Eindafrekening zonder kippenvel: We zorgen voor een transparante en correcte afrekening, zodat je met een gerust hart terug kunt kijken op een fantastische dag.

  Waarom kiezen voor FarmFun?


  We weten dat het organiseren van een teambuilding soms voelt als het hoeden van katten. Maar bij FarmFun staat jouw gemak voorop. Onze flexibiliteit en aandacht voor detail zorgen ervoor dat jij en je team een onvergetelijke dag beleven, zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.

  Of je nu je kuddegeest wilt versterken, op zoek bent naar een dag vol lachen en leren, of gewoon eens iets anders wilt dan diezelfde oude vergaderzaal, FarmFun heeft het hooi in huis om jullie dag onvergetelijk te maken.

  Dus trek je laarzen aan, zet je strohoed op, en maak je klaar voor een avontuur waar nog lang over nageblaat zal worden. FarmFun is de plek waar werk en plezier samenkomen, als koeien in de wei. Tot gauw op de boerderij!

  Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup

  Plan je ideale dag

  1. Kies je activiteit
  2. Voeg catering toe indien gewenst
  3. Stel je offerte samen als je wilt overleggen
  4. Reserveer online

  Meer farmtastisch nieuws

  • Heb je nog wat overgebleven teambuildingbudget?

   30-11-2023
  • FarmFun behaalt voor derde keer ‘Certificate of Excellence’ met maximum score

   28-11-2023
  • Is teambuilding aftrekbaar als beroepskost?

   02-11-2023