• Terug naar nieuws

  Corona stilaan beuhhh?

  Coronabeuhh-940x571

  Bij veel groepsmensen staat de motivatiebarometer op onweer. Logisch. We missen onze sociale contacten, de teamspirit, het samenhorigheidsgevoel. Gelukkig blijft één boerenwijsheid áltijd overeind: na regen komt zonneschijn. Zijn jouw collega’s of vrienden corona-mooh? Plan dan nu al een farmtastische teamdag in. Zo heeft iedereen eindelijk nog eens iets om naar uit te kijken. Verschuift de datum vanwege corona? Dan verplaatsen we je boeking kosteloos. Zodat de leuke vooruitzichten blijven!

  Ferm veel fun

  Achter de koe-lissen werkt FarmFun volop aan het goede humeur van jouw groep, team of bedrijf. De aard van het beestje ;-). Alles staat hier klaar om jou te verwennen met een Koeronaproof teambuilding – van zodra het weer mag. Je kiest uit twee beestig leuke formules. Beide in open lucht en dus afgeroomd met 100% covidvrije groepspret.

  • Farm Games – Gebulder op de boerderij!
   Korte hilarische opdrachten brengen de hele kudde aan het lachen. Schrik om een modderfiguur te slaan? Maak je geen zorgen: iedereen gaat ervoor. Dit is puur lol trappen.
    
  • Farm Expert Games – Is strategie jullie stokpaardje?
   Je armen, benen én je hersenen aan het werk zetten? Dat doe je met deze voedzame mix van denken én doen. Ideaal om het groepsgevoel te kickstarten. Voor jong en oud, fit en minder fit.
    

  Wees er als de kippen bij!

  Je pappenheimers nu al goede moed geven voor een veilig en gezellige groepsactiviteit? Wacht niet te lang. De heerlijke buitenlucht, het sappige gras en de vrije ruimte zijn meer dan ooit in trek. En de veiligheids-koe-missie dan? Geen zorgen. We gebruiken ons gezonde boerenverstand. Zo ontsnapt niemand aan een mondmasker in de escaperoom, houden we een extra poep tussen op de huifkar en worden alle bumperballs grondig ontsmet. Van een veilige bubbel gesproken!

  Kortom: laat corona je geen strobreed in de weg leggen en motiveer je teamleden vandaag nog met een originele en avontuurlijke dag in de (nabije) toekomst! FarmFun brengt jou na al die tijd weer écht samen. En zoals beloofd: mag het nog even niet van de overheid? Dan verplaatsen we jouw boeking kosteloos naar een veilig moment.

  Tot snel en bon koe-rage nog.

  Nu al het zaadje planten voor een onvergetelijke teambuilding op één van onze boerderijen in Vlaanderen? Geef ons vandaag nog een bella’ke op (+32 2 66 91 666)!

  Coronabeuhh-940x571

  Meer farmtastisch nieuws