• Terug naar nieuws

  Een mislukte teambuilding is geen optie bij FarmFun!

  Een-mislukte-teambuilding-is-geen-optie-bij-FarmFun-940x571

  Bij FarmFun doen we er alles aan om jouw enthousiasme om voor je koe-llega’s een leuk teamevent te organiseren, te vertalen in een geslaagde en farmtastische teambuilding. Want wij pakken de koe – en jouw teamevent – stevig bij de hoorns en zetten werkelijk alles op alles om van je teambuilding een groot succes te maken. Onze succesrecept bestaat uit vijf cruciale ingrediënten:

  Voor doeners én denkers

  De doelstelling van een teambuilding is de samenhorigheid en teamgeest versterken. En dat bereik je door samen een doel te bereiken. Nu, de ene mens is de andere niet. En wat de ene persoon leuk vindt, vindt de andere maar niks. Daarom kies je bij ons uit opdrachten en activiteiten waarbij zowel denkers als doeners hun talenten kunnen tonen. Kortom: onze teambuildingactiviteiten geven zowel gespierde Rik als denkende Daniëlle zin om erin te vliegen, en zich voluit te geven tijdens een hilarisch teamevent vol fun.

  Een waterproof accommodatie

  Je hebt natuurlijk geen controle over het weer – als dat zo was, zou je al lang aan het rentenieren zijn in een of ander idyllisch oord zoals Bocholt of Essen. ☺ Aan de weersomstandigheden kun je dus weinig doen. Het goede nieuws? Bij ons valt je teambuilding nooit in het water. Want wij hebben de accommodatie om heel wat activiteiten binnen te laten plaatsvinden. Het weer is dus nooit een spelbreker bij FarmFun!

  Een unieke setting

  Onze leuke setting is een bijkomende garantie dat je teamevent nog lang over de tong zal gaan. Een belevenisboerderij midden in de gezonde natuur. Daarvan alleen al word je blij. En een teambuilding omgeven door Bella’s die je vol bewondering – of is het ongeloof? 😉 – aanstaren tijdens de opdrachten, is een unieke ervaring. Eentje die je meegemaakt moet hebben!

  Met aandacht voor de innerlijke mens

  Een lege maag? Daar wordt niemand vrolijk van. Dus komt bij onze teambuildingactiviteiten ook de innerlijke mens aan zijn trekken. We serveren farmfood om duimen en vingers bij af te likken. Letterlijk zelfs, want eten met je tien geboden is toegelaten. Je bent tenslotte op een boerderij. ☺

  Met een optioneel staartje

  Een teambuilding heeft bij ons vaak een staartje. Als je wilt, kun je na afloop samen met je koe’llega’s nog blijven koe’coonen en nagenieten van je toffe teambuilding met een hapje of drankje erbij. Zo krijgt elk teamevent net dat tikkeltje extra!

  Het resultaat van die vijf succesingrediënten ontdekken? Lees dan zeker onze testimonials van enthousiaste klanten.

  PS Wil je een beestig teamevent organiseren dat ook nog eens waterproof is? Kom je team dan versterken op een van onze FarmFun-belevenisboerderijen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.

  Een-mislukte-teambuilding-is-geen-optie-bij-FarmFun-940x571

  Meer farmtastisch nieuws

  • Teambuildingactiviteiten: niet kort, wel bonding

   20-08-2018
  • Een teambuilding in kleine groep? Ja, natuurlijk!

   05-07-2018
  • Wie is belangrijk voor je employer branding?

   29-05-2018