• Terug naar nieuws

  Efficiënt vergaderen doe je zonder oude koeien, maar mét een teambuilding

  1201948448523411.VdtVzQdUO5Q0MliCPzWM_height640

  Een specialist in farmtastische teambuilding die blogt over efficiënt vergaderen, dat doet je misschien eerder denken aan de woorden ‘tang’ en ‘varken’. Als dat zo is, dan mag je die tang meteen weer in je materiaalkoffer stoppen en dat varken opnieuw zijn hok injagen. Want bij FarmFun kun je ook terecht voor een vergadering op een originele vergaderlocatie. En ja, we weten wat je nodig hebt voor een efficiënte vergadering. 😉

  Vergadering op wieltjes

  Organiseer je een vergadering bij FarmFun? Dan ben je zeker dat die op wieltjes zal verlopen. Letterlijk. Want onze vergaderlocatie is een professioneel ingerichte huifkar ! Je vergadert terwijl je met tien kilometer per uur door inspirerende landschappen tuft. Het resultaat? Een efficiënte meeting, frisse neuzen en karrenvrachten energie!

  Laat ze in de sloot

   
  Een inspirerende setting is maar één element om je te verzekeren van een efficiënte vergadering. Het gebrek aan oude koeien is een andere belangrijke voorwaarde. Uit een onderzoek van Protime blijkt dat 28 procent van de deelnemers aan een vergadering het op zijn heupen krijgt als er oude bonte exemplaren uit de sloot gehaald worden. Daarmee staan oude koeien helemaal bovenaan de lijst met ergernissen.

  Ruimte voor verbetering

  Te laat komen, passief gedrag, tokkelen op de laptop of smartphone tijdens de vergadering en het gebrek aan beslissingen vervolledigen de top 5. Het gevolg? 42 procent van de 1019 ondervraagde werknemers in het onderzoek van Protime vindt dat er nog veel ruimte is om de efficiëntie van de vergaderingen op hun werk te verbeteren.

  Het nuttige koppelen aan het aangename en … het nuttige

  Heldere actiepunten, een agenda die trouw gevolgd wordt en een daadkrachtige voorzitter hebben een grote impact op de efficiëntie van vergaderingen. Daarnaast merken we bij FarmFun dat almaar meer bedrijven een vergadering bij ons combineren met een teambuilding om samen met de koe-llega’s te koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen. Zo koppelen ze het nuttige aan het aangename én het nuttige. Want een teambuilding op onze belevenisboerderij is niet alleen beestig tof, maar vergroot ook de samenhorigheid.

  Wil je meer weten over onze inspirerende vergaderlocatie? Of wil je een vergadering koppelen aan een teambuilding? Neem dan zeker contact met ons op voor meer info en een vrijblijvende offerte.

  1201948448523411.VdtVzQdUO5Q0MliCPzWM_height640

  Meer farmtastisch nieuws

  • Die blije gezichten geven ons elke keer veel energie

   20-12-2018
  • Nancy Meers en 5 collega’s van campus HAST regelden een teambuilding voor 230 mensen bij FarmFun

   18-11-2018
  • Voel je koe-llega voor een dag

   15-10-2018