• Terug naar nieuws

  Nancy Meers en 5 collega’s van campus HAST regelden een teambuilding voor 230 mensen bij FarmFun

  testimonial-nancy-meers-940x571

  “Organiseer eens een teambuilding voor de 230 mensen van onze school.” Dat was de opdracht die zes leden van de pedagogische raad van campus HAST in Hasselt in juni kregen van hun directie. Geen evidente opdracht. Vooral niet omdat de zomervakantie voor de deur stond en de teambuilding voor de grote groep medewerkers in oktober al moest plaatsvinden. Het was een uitdaging waar Nancy Meers, lerares Engels, en haar collega’s graag hun schouders onder zetten.

  Nancy: “Ik heb samen met mijn collega’s meteen de koe bij de hoorns gevat. We deden wat iedereen zou doen: googelen. Al snel kwamen we terecht bij FarmFun. En die naam deed een belletje rinkelen, want we hadden hem op school al eens horen vallen. We waren meteen overtuigd dat FarmFun de ideale locatie voor onze teambuilding zou zijn.”

  Organisatie uit handen

  “We namen contact op met FarmFun en hadden meteen een heel goed gevoel. Mathijs was heel vriendelijk en luisterde goed naar ons verhaal. Vanaf dat moment heeft FarmFun ons eigenlijk de organisatie uit handen genomen. Ze hebben verschillende voorstellen gedaan en ons heldere offertes bezorgd. We zijn met z’n zessen naar Bocholt gegaan om de sfeer op te snuiven en de offertes te bespreken.”

  Teambuilding voor iedereen

  “FarmFun heeft echt rekening gehouden met onze wensen, en voorstellen op maat uitgewerkt. Het was voor ons belangrijk dat actieve én minder actieve collega’s zich zouden kunnen amuseren. En dat was geen enkel probleem. Want bij FarmFun valt er heel wat te beleven.”

  Warm onthaal

  “Buiten de leden van de organisatie wist niemand wat we gingen doen. We gaven in aanloop naar de teambuilding wel tips, maar vooral om mensen op het verkeerde been te zetten. De reacties toen we aankwamen bij de boerderij kan ik samenvatten als ‘verrast’, ‘vol ongeloof’ en ook wel ‘oh neen!’. Maar de terughoudendheid verdween snel omdat we heel warm werden onthaald en meteen tot actie moesten overgaan.”

  Erg geslaagd

  “De teambuilding was over de hele lijn een succes! Leerkrachten hebben de reputatie erg kritisch te zijn. Toch hebben we geen enkele negatieve reactie op die dag gehad. Integendeel. Mensen die voorheen zelden een woord met elkaar wisselden, slaan nu een praatje omdat ze elkaar tijdens de teambuilding beter hebben leren kennen. Een leerkracht zei me bij aankomst dat het echt niets voor haar zou zijn. Wel, ik heb van haar een mailtje gekregen om me te zeggen dat ze de teambuilding heel geslaagd vond.”

  Organisatorisch en communicatief

  “Ik kan een teambuilding bij FarmFun alleen maar aanbevelen. Er werken allemaal vriendelijke en warme mensen die organisatorisch en communicatief heel sterk zijn. Bovendien waken ze op elk moment over een vlot verloop van de dag. En eventuele problemen lossen ze onmiddellijk op. Toen de glutenvrije en vegetarische broodjes tijdens de lunch te populair bleken te zijn – sommige collega’s hadden er geen besteld maar toch eentje genomen 🙂 – heeft Caroline van FarmFun meteen voor een extra voorraad gezorgd. Die flexibiliteit is een echte meerwaarde en zorgt ervoor dat je – zelfs als organisator van een teambuilding voor zo’n grote groep – zelf kunt genieten.”

  testimonial-nancy-meers-940x571

  Wil je net zoals Nancy en haar koe-llega’s een kei-koele teambuilding organiseren voor een grote groep? Neem dan gerust contact met ons op.

  Meer farmtastisch nieuws

  • Voel je koe-llega voor een dag

   15-10-2018
  • 5 tips om een succesvolle teamdag te organiseren

   28-09-2018
  • Een mislukte teambuilding is geen optie bij FarmFun!

   04-09-2018