• Terug naar nieuws

  Top 3 teambuildings in de winter

  Winter teambuilding
  placeholder image

  ‘Teambuilding is our middle name’, m.a.w. wie teambuilding zegt, zegt FarmFun. Toch worden onze teambuildings nog te vaak geassocieerd met warm weer. Hoewel onze koeien op stal staan, valt er in de winter heel wat te beleven op de boerderij. Naast onze gekende activiteiten pakken wij deze winter uit met het gloednieuwe spelprogramma ‘Wie is KOE-rupt?’

  We houden jouw kudde dus zelfs tijdens de koudste wintermaanden warm met de meest FARMtastische activiteiten.


  Dit is onze top 3 voor deze winter:

   

  1. Wie is KOE-rupt?

  Tijdens dit spannende en interactieve programma ontmasker je de sa-BOE-teur in jouw kudde. Stel dat hij of zij erin slaagt om iedereen om de tuin te leiden. Wat gebeurt er als het jouw eer is om je kudde in de val te lokken? Dat wordt lachen!  

  Wie wint bovendien de ludieke opdrachten met loeiende namen als Bel Bella, Blinde Koeien, Cowfie, Samen door de Wei, Koe-mer en kwel, Koe 007,...? Wij zijn even benieuwd als jij.

  Wanneer je een teambuilding zoekt die fysiek minder zwaar is, maar waar strategisch denkwerk wordt afgewisseld met leuke doe opdrachten, dan is ‘Wie is KOE-rupt’ het helemaal. Je werkt deze activiteit trouwens binnen 2,5 uur af.

  Let wel, dit is enkel te BOE-ken tussen 01/11 en 01/04 en is niet beschikbaar op de boerderij in Merchtem.

  2. Winterprogramma Farm Expert Games

  Deze beestig leuke activiteit is de beste manier om je KOE-llega’s beter te leren kennen. Beeld je eens in dat de grijze kantoormuis zich onder luid gejoel ontpopt als durfal. Maar dat de grootste KOE-miek uit de kudde eigenlijk een kluns blijkt te zijn. Uiteindelijk trek je samen aan de kar om met de denk- en doespelen eeuwige roem te oogsten. 

  De wintereditie van de Farm Expert Games bestaat uit een zestal proeven op de boerderij. Deze activiteit is geschikt voor een gevarieerd publiek en staat garant voor 3 uur plezier. Er zijn lekkernijen en fruit voor iedereen inbegrepen.

  3. Farm Expert Games PLUS

  Voor een complete teambuilding kies je voor de Farm Expert Games PLUS. Deze activiteit is inhoudelijk identiek aan het winterprogramma Farm Expert Games, maar je krijgt veel meer extra’s zoals het ‘hier werkt men met plezier uithangbord’. Elke kudde krijgt om de teamgeest te versterken de exclusieve ‘Sterker Kuddegevoel Kit’ mee naar huis. Bovendien wordt de innerlijke man of vrouw tijdens de activiteit verwend met koffiekoeken en andere lekkere tussendoortjes, bubbels tijdens de prijsuitreiking en er is een drankenforfait gedurende 3,5 uur inbegrepen.

  Neem een voorsprong en start het nieuwe jaar met een sterk team. BOE-k nu al je teamactiviteit voor januari, want een gemotiveerd team is de motor van jouw organisatie.

  Meer farmtastisch nieuws

  • Boerderijkamp in Limburg!

   12-01-2023
  • Kan je de BTW op je teambuilding recupereren als bedrijf?

   12-01-2023
  • De leukste en warmste winterteambuilding beleven zonder zorgen

   27-11-2022